ecemmp- Merhaba kızlar bugün reglinin 5. Gun gecikmesi bugün kan testi verdim ve 8417,67 çıktı sizce nasıl kızlar daha önce kimyasal yaşadım da korkuyorum gene 😔
Cansu64- ecemmp- hayır sonucun gayet güzel keseni Bile rahat görürsün inşallah bebeğini kalp atışlarını duyarsın canım 😊🙏🏻🙏🏻🙏🏻
CigdemSenol ecemmp- hay Maşallah. Benim 1 hafta geçmesine rağmen 187 falandi galiba. Gec döllenme. Bu kadar yüksek çoğul gebelik de olabilir 😍 Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏
Deletedmom15 ecemmp- sonucun gayet iyi cikmis coktan kesen olusmustr kimyasal olamaz canim gitsen kalp atiminida duyarsn buyuk ihtimal
simaymasalim Değerin gayet yüksek hatta üstüne görmüş bile olabilirsin 2 gün sonra tekrar kan ver değerine bak canım 2 katına cikmasi lazim ama görünüşe göre değer olarak gayet guzel😍
ecemmp- simaymasalim inşallah inşallah canım yarın hastaneye gidicem kese için inşallah görürüz dua edin lütfen bana
ecemmp- Deletedmom15 aminn aminn inşallah 5 yıldır olmuyordu mucize oldu resmen dış gebelikten korkuyorum şuan da ama herkes güzel yükselmiş dedi
CigdemSenol ecemmp- Icini ferah tut yoktur cok sukur. Dr a gittiğinde bebeğini de gorursun kalp atışını da duyarsin insallah 🙏😇