grmz31 Arkadaşlar mama hip marka kullanıyorum sizce hangi marka daha iyi değiştirsem sorun olur mu ? Emzikte avent aldım ama bebeğin ağzından sürekli düşüyor bebekle mi alakalı emzikle mi çözemedim
esmirna16 grmz31 Benim bebeğim de 18 günlük. Bips marka emzik kullanıyorum. Benimkisi de altını değiştirirken yaygara koparıyor özellikle o zaman veriyorum. Bips tuttu isterseniz bir deneyin. Mama SMA kullanıyorum hastanede onu verdiler onunla devam ettim ben de.
buseyusuf27 grmz31 hipp ıyı bnce cnm organıkmıs snrm bıde doktora bıze hıpp dedı fakt ıcmez dıye almdk aptamıl veryorum arada ona devm edcm snrm. emzık vermyorm diş yapısnı bozyo
Melek25 Mama tercihin gayet iyi emzik ise ilk iki ay düşer ondan alışır bazı bebekler kolay kolay tutmaz sen alışması için çoğunlukla uykudayken ver
grmz31 Melek25 emziği önemsemiyordum hiç vermedim gece ağzına koyduğumda sakinleştiğini görünce kurtarıcım olabilir diye düşündüm :) düşürğnce bi o kadar ağlıyor olsada alışsın
grmz31 buseyusuf27 hemşireler tavsiye etmişti bende aptamil alayım dedim ama eşim takıntılı bir kere birsey derinde mi hep aynı şey alınacak illa
Tatlimm_tatlimm Sma tavsiye ederim. Hipp kullanan arkadaşim memnun değil bebek iyi kilo almıyor diyor sma kullananınki topaç gibi