vuslatim34 Kızlar adetimin 8. Günü bugün gonalf 900/75 kullanıyorum birtek solda 8.8 mm bir yumurta varmış .Doktor iğne hiç kullanmamışsın gibi dedi çok üzgünüm her tedaviye başladığımda bir şey engel oluyor. İğnenin dozunu yükseltmedi anlamadım ne yapacak .
Beety26 vuslatim34 asilama olmadi ama femara kullndm 5 gun buyumedi ardnca menopur 5 gun kullndm 16 18 mm yumurtm olustu ve tutdu
Arslan2104 vuslatim34 ben global f 900 kullanarak hamile kaldım bu ay. 5 gün 75 ml vuruldum ve doktor sanki hiç iğne vurulmamışsın gibi hiç büyümemiş dedi. Sonra 100 ml çıkardı 4 günde o şekilde vuruldum. 6 tane yumurtam oluşmuştu en küçüklüğü 17mm. Normalde çok yumurta olunca çatlama iğnesi vermiyorlarmış. Ama benim ki verdi. Ben aşımala ve ya tüp bebek tedavisi yaptırmadım. Şuan 6 haftalık hamileyim
Hayal95 vuslatim34 Ben letu kullanırken yaşadım geç yumurtam büyüdü ama iki tane iğneylede hemen büyüdü bence iğnwye devam et Bi bakarsın birden büyümüş
vuslatim34 Hayal95 devam ediyorum ama dozunu artırmaması beni korkutuyor . Biraz artırsaydı belki daha çabuk büyürdü
Hayal95 vuslatim34 Hiç olumsuzluğa kapılma yumurtan büyür ama önemli olan tutması doktorum geç büyüyen yumurta daha çok tutabiliyor geçen ay erken büyüdü olmadı mesala benimki
vuslatim34 Zeynep5353 yaptırmadım daha canım iğne kullanıyorum . Ama doktorum az büyümüş dedi perşmbe tekrr gideceğim
Zeynep5353 vuslatim34 aşilamada neler yapılyo ne ilaci kullaniyosun doktormu verdi ilaç igne faln cnm
Zeynep5353 vuslatim34 daha degil cnm 29 aralkta saglık kuruly olcak öle karar vercekler aşilamami tüp bebekmi diye
vuslatim34 Arslan2104 ayy be güzell banada hamilelik nasip etsin Rabbim. Banada aynı şeyi dedi iki gün daha vurup gidceğim bakalım o zaman ne diyecek. Benim zaten en fazla 3 yumurtam olurdu bu sefer bi tane var
Arslan2104 vuslatim34 bu iğneler çok kuvvetli genelde işe yarar büyür yumurtalar sdece ilkte doktorlar dozunu ayarlamyor oyüzden oluyor. Zaten dediğim gibi tüp bebek ve aşılama da kullnılıyormuş hatta bana çoğu kişi aşılama ve tüp bebek yaptırmıycaksan keşke kullanmaydın bir iğneyi dediler. Sanırım devlet 2 ya da 3 kere karşılıyormuş. Ama çok şükür çatlama iğnesiyle tuttu. Stres yapmaman çok önemli yumurtaları aşırı aşırı tetikliyor. Ve çok fazla araştırma etme. İnsanın psikolojisi bozuluyor kendini kafanı meşgul edicek şeyler bul.