Ronya23 yaptım negatif 😊 bu ay ki hayaller suya düştü şimdi neden bu kadar az diye düşüneyim 🤣 hayırlısı önümüzde ki ay veya ne zaman nasip ise. Ama burdaki herkesi çok iyi anlıyorum her ay adet zamanının gelmesini bekleyip regli olmamak için beklemek sürekli araştır oku karşılaştır…. Çıkmadık candan ümit kesilmez benim ilk denemem olmasına rağmen yorucu bir süreçti . Rabbim kalbiyle görüp bakmayı bilecek her kadına anne olmayı nasip etsin inşallah. Benim de bu ay ki belirtilerim ve testlerim belki birinin heves edip üzülmesini engeller. Adetten 5 gün önce test yaptım negatif , 2 gün önce yaptım negatif adet günü yaptım az bı lekelenme oldu ilk defa bende üstüne görme olarak yorum yapıp tekrar test yaptım negatif.. herkese ovulasyon testi yapıp boşuna gebelik testleri ile hem zaman hem para kaybetmemelerini tavsiye ederim. Ovulasyon testlerinde gebelik testi de oluyor içlerinde. Böylelikle ovulasyon dönemini değerlendirip 12 gün sonra test yapıp sonucu daha net bir şekilde görebilirler. Önümüzde ki ay görüşmek üzere 🙏