Busraa89 Ozzzzz_ benimde 4 gün önce yaptığımda silik çıkmıştı canım kan testinde 37 çıktı ona rağmen bir kaç gün sonra tekrar yapmıştım çıkmamıştı çizgi testten teste bazen farkedebiliyor bence bir kan testi ver
Ozzzzz_ Busraa89 aynı test markası gerçi ama bakalım yarın adet günüm olmazsam gidip bi kan vercem 🙏🏻 Bu ay çok umutluydum ilk defa belirtilerim vardı kafamada çok takmıyprum ama kısmet yarın belli olcak
Aslihan2 Gebelik belirtisinde akıntısı kesilen oldu mu 😒 genelde akıntı belirtidir ama kesildi benim birkaç gündür yok artık sanırım bu ayda olmadı 😤
Gulyigit Cansu_93 regl olana kadar ümit kesmek yok kuzum benimde negatif adetime 3 gün var yarın sağlık ocağına gidicem kan vermeye inşallah hamileyizdirrr
Zezeeeyyldrm Ozzzzz_ kendi doktorun varsa sor yada instagramdan her doktorda buna cevab verir yada gidip kan tahlili ver bence cok degisik bir durum
Ronya23 Ozzzzz_ canım sanki ilk baştaki testler dağılmış bozuk gbi geldi bana..ama sonuncusu bozuk değil ve gözüme silik çizgi geldi
Cansu_93 Kizlar var mi aranizda boyle 2 gun gecikip gebelik testi negatif cikip hamile oldugunu ogrenenler erken mi yaptim acaba 😔
Gigis Cansu_93 canım 10 gün geçmişti adetimden test yaptım çıkmadı 20. Gün yaptım ve pozitif çıktı geç döllenme olmuş ☺️ Allah isteyen herkese bir an önce versin aratmadan..
Gizem2312 Benim bugün 🙈 test yaptım dün akşam ve bu sabah silik bi çizgimiz var anında beliren, kan verdim saatin üç olmasını bekliyorum 🙈
Bahar2622 34Gizem pes etmek yook, denemeye devam etmelisin bak hepimiz umutluyduk bu ay ama olmadı, önümüzdeki ay yine burdayiz hep birlikte💐