Ozzzzz_ EmineDD hafta sonu yasak var eşimde burda yok . Pazartesi salı olmazsam adet vericem bakalım kısmet
Sabihanur1 Bahar2622 evet dayanamazsam eşimi yollıyacagım🙈yarın seninkini bekliyoruz inşallah güzel sonuçlar alırsn
Bahar2622 Seda5561 dun umudum yoktu ama bugun biraz daha umutluyum herkese haber vericem insallah guzel haberler olur sağolun 🥰🥰
Sumeyyyeegunayyyy Bahar2622 bahar hanim size hep yaziyorum hakkinizi helal edin birsey sorcam ? Benim adetime 3 gun var 20 gunum sizce bende test yapsam cikarmi hanimlar sizlerde cevap verirseniz sevinirim. Goguslerim agriyor biraz bazen kasiklarim agriyor anlamadim
Seda5561 Sumeyyyeegunayyyy bende adetime üç gün kala test yaptım çift çizgi çıktı doktora gittim kan tahlili verdim sonuç pozitif bi test yap istersen
Bahar2622 Sumeyyyeegunayyyy her zaman sorabilirsiniz ❤bende 3 gun kala yapacağım çıkmasını umut ediyorum. Ovülasyon takibi yapıyorsanız ovülasyonun 12. Gunu testte çıkıyor
Annesininkuzusu01 8 gün hiçbir belirti yok sadece sabah çok lavoboya gittim sıkışarak yüzümde sivilceler çıkmaya başladı sanırım adet olucam😭
Bahar2622 Annesininkuzusu01 evet benimde sivilcelerim çıkmaya başladı belli mi olur belki buda belirtidir🤷♀️
Annesininkuzusu01 Bahar2622 Ay inşallah öyledir normalde adetten öncede çıkar sivilcelerim ama bakalım. Göğüs hassasiyeti ne zaman başlıyor acaba
Berivanates21 Bahar2622 3 gün öncesi test yaptım inanmadım aynı gün 10 tane test yaptım şuan 6-0 haftalık darısı başına canım
Bahar2622 Berivanates21 teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 3 gun önce testte çıktığına ikna oldum🤭
Bahar2622 Annesininkuzusu01 benimde cikar ama bir arkadaş hamile kalmadan öncede sivilcesinin çıktığını söyledi, benim suan göğüs hassasiyetim var bakalım
Mavipembe Kızlar hepiniz ovulasyon gününü mü takip ettinZ ben öyle yapmadm şahsen. Bir önceki gebeliğim adet sonrası ilişkiden oldu bunı yaşayan var mı ?