Bahar2622 Bsraao gittigidiyor dan alıyorum laboquick marka 20 ovülasyon 4 gebelik testini 40 liraya almıştım tavsiye ederim
Cupkek Bahar2622 dijital ovulasyon testleri varmış tükürük ile bakılıyor ebedi sizde kalıyor bilginiz varmı?
Bahar2622 GamzeGoktas ben işaretlere inanırım bir bakmissin doğum gününde geliyor🤭🤭 inşallah önümüzdeki ay guzel haberlerini duyarız
Ozzzzz_ EmineDD kimyasal olsa hala kasıklarda belde ağrı olur mu ki canım ya bilemedim adetime 3 gün kaldı bakalım geçerse inşallah vericem kan
Birbebekbiranne Bahar2622 benimde yuzumde kocaman bir regl sivilcesi cıkmıştı ki ve hiç beklemediğim anda hamile oldugumu öğrendim🥰 Güzel haberler bekliyoruz♥️
Berse Birbebekbiranne nasıl mutlu oldum bu mesajı görünce benimde Nur topu gibi bir sivilcem var bugün itibariyle yarın adet olan gerekiyor inşallah olmam 😊
Bahar2622 Birbebekbiranne cok teşekkür ederim bana umut oldunuz yarin sabah test yapicam ovülasyonun 12. Gunu belli olur heralde 🥰
Ozzzzz_ EmineDD öyleymiş demekki kuzum dediğin gibi çıkmadı bu sefer hiç çizgi diğerlerinde silikte olsa çıkıyordu
Ozzzzz_ EmineDD sadece 2 aydır adet günlerimi takip ediyorum öncelerinde hiç bilmiyodum düzenlimiydi değilmiydi diye . Düşük yaptım sonra 28 günde oldum sonra 24 günde oldum. Bu ay kaç günde olurum bilmiyorum 28 gün diye hesapladım 3 gün var
Serzan Goknurpinar benimde aynen sol bacakta ağrı kramplarım vardı böyle adet sancısı gibi gögüslerim cok ağrıyodu benim öyleydi cok şükür bebegimizin müjdesini aldıkALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BEN COK DUA EDİYORUM 😊
Ozzzzz_ EmineDD benim adet olmakmış hissim yok. Zaten hasta olcağım gün bitek karnım ağrıyor ondan önce karın ağrım olmuyo hiç. Bakalım senin kaç gün kaldı adetine
Serzan GamzeGoktas olabilirim benim tüm çevrem regl erken yada geç olursan bi kaç gün yumurtalıklar bebek için hazırlanır demişti benimde öyle olmuştubu ay dikkatli ol inşallah tutar😊
EmineDD Ozzzzz_ ya dün arabada eşim kasisten öule bir geçtiki farketmeyiz kafamı tavana vurdum zaten olsada artık yok dedim çünkü sonra kasıklarıma birden ağrı girdi boğcaktım ya kocamı snr etti beni 😡
Ozzzzz_ EmineDD benimde bugünü sayarsak 3 ama olucam adet büyük ihtimal 6. 5. 4. Güne kadar silik çizgi çıktı bugün 3.kala çizgi çıkmadı kimyasal oldu heralde 😞😞