Bahar2622 Brcccc cok teşekkür ederim umarım bizde o mucizeye kavuşuruz, 7si daha mantıkli ama 6sinda denemeye karar verdim🤭 belirtiniz var mıydı
Brcccc Bahar2622 yok normal regl olacakmışım gibiydi tüm belirtilerim tek fark aşırı gaz problemi yaşamamdı tez zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah 🙆
Bahar2622 gamzenurbozdere hepimiz yorulduk artik ne yapacağımı bilmiyorum. Üzmeyin kendinizi inşallah bidahaki aya güzel haberler alırız ❤
gamzenurbozdere Bahar2622 öyle diye diye avutuyoruz zaten kendimizi hayırlısı bakım bir bende sorun degıl eşimin sperminde engeksıyon var sayısı az ama ikizde hamile kaldım ben 2.5 yıl önce
Seda5561 Bende adetime 6 gün kala test yaptım ikinci çizgi silik şekilde vardı bugün adetime 3 gün var test yaptım ve ikiside çok belirgin şekilde çıktı ama iki gündür kahverengi lekeler az az geldi doktora gidip test yaptırıcam bakalım hayırlısı
Funda_sahin19 Bahar2622 benim içime doğuyor en başından beri okuyorum yazdıklarınızı da sizde hamile gibisiniz sanki🤩🤭
Bahar2622 Funda_sahin19 bende hep öyle hissediyorum bu ay cok umutluyum inşallah yanılmam cok teşekkür ederim 🥰🥰
mucizemm_ DefneninAnnesi1894 çok sevindim sizin adınıza darısı başıma inşallah yumurta takibimi yaptırdınız acaba yada sağ taraftan yumurtladığınızı nasıl anladınız çok soru sordum ama hakkınızı helal edin🙏
DefneninAnnesi1894 mucizemm_ ne demek aşk olsun sorun tabi 😇 benim ağrım oluyor öyle anlıyorum. 24 Haziran’da ameliyat oldum. 11 temmuzda sağ yumurtalığın ağrıdı. Öyle not aldım. 26 eylül son adet tarihim. 9 Ekim muhtemel yumurtlama tarihimdi 7sinde kontrole gittim doktor yumurtalık şişmiş yarından sonraki güne çatlar dedi 😬 sol olmayınca sağa denk getirmek için takip ettim zaten bir ay sağ bir ay sol hiç şaşmadı.
Kubra80 Bahar2622 hamile kalmak istiyorum dediğim hiç bir ay kalmadım oluşuna bırakalım ara verelim dediğimiz AY kaldım 😂
DefneninAnnesi1894 Bahar2622 bence de. Zaten biliyorsun moral bozmanın yan etkilerini. İçini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez zamanda..
Hermes gamzenurbozdere benim 8 ay oldu bu ay başladık işte , 26 yasiyindayim benimde öyle kasıklarımda ağrılar oldu bazı gunlee uyuya kaldik kaçırdık galiba bu testlerle yakalamış oluruz en azından
gamzenurbozdere Hermes yaşın genc daha öyle agrın oldugu zaman 24 saat içinde ilişkide bulun 24 saat canlı kalıyor cunku hayırlısı ile olur inş allahım sabır versın
Bahar2622 Hermes evet burda küçücük bir belirti peşinde koşup duruyoruz hamile kalinca tum bildilerimizi paylasalim belki birilerine yardımı dokunur🌺
Lalihhhh Hermes kuzenim 5 gün önce yapmisti çıktı hatta kan verdiğinde 2 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş banada o söylediği için 3 gün önce yapmıştım