Fatmagul_ysln 6 gün kaldı ama henüz anlamış değilim. Mide bulantım yok sadece şişkinlik, stres , göğüslerde büyüme ve yorgunluk var. 2. Hafta 5. Günümdeyim ama idrar hcg testlerinde negatif çıkıyor. Sizde de aynı durumda mı acaba?
Bahar2622 Fatmagul_ysln benimde midem bulantim yok ama bulantılar 6. Haftadan sonra baslar diye biliyorum. Idrar testi icin erken benimde 5 günüm var çıkmadı
Kbrasya Sevimmmesgn stres yapma bekle bakalim benim gunlerim hic sasmazken üc gün gectigim oldu ve bence strestendi. Kac aydır istiyosun. Birde karbonat kesinlikle dohru degil o geçtiği ay bende de köpürdü ama sonuc negatif
Funda_sahin19 Benimde adetime 3 gün kaldı 2 gün önce test yaptığım da çok silik çıktı 2 haftaya yakındır da baş dönemsi ara ara mide bulantısı kasık da ve belde ağrı göğüs uçlarında ağrı ve şişkinlik var uykum da çok geliyor ve akıntı da oluyor bakalım tam emin olamadım ama eylülde kimyasal gebelik geçirmiştim bende tekrardan olur diye çok korkuyorum Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻😌
Sumeyyyeegunayyyy Funda_sahin19 korkmayin insallah olur bu sefer rabbim hepimize nasip etsin insallah
Sumeyyyeegunayyyy Funda_sahin19 bende 1 yil oldu kürtaj oldum ama 3 ay korunduk simdi ise cok istiyoruz kac Aydir test yapiyordum negatif bu sefer olur insallah rabbim hepimize tattirsin by duyguyu🤲🤲
Ozzzzz_ Smk kuzum düşükten sonra adetim çok düzensiz bi 28 günde oldum son olduğumda 24 günde oldum. Şuan 28günden hesaplayınca 5 gün var adetime dün bakmıştım yani 6 gün varken
Ozzzzz_ Meltemgndvn adetim geçsin ondan sonra yaptırim diyorum eşimide boşuna heveslendirmemek adına. Uygulamaya göre 3 hafta 2 günlük diyor erken sanırım
mucizemm_ DefneninAnnesi1894 şimdi yorumlarınızı gördüm sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi bende 3 ay önce dış gebelik ameliyatı geçirdim açık ameliyat oldum doktorum 2 adet sonrası dedi ama diğer tüm doktorlar okuduğum makaleler 6 ay diyor şuan hamile olmanız umut oldu bana😌🙏
DefneninAnnesi1894 mucizemm_ bir de tek tüple ve tek seferde 😇 her yazılana inanmamak lazım ya. Benim dış gebelik olan tüpün alındı eğer alınmassydı kanal daraldığı için tekrar risk olabilirmiş ama ben sağ tarafa denk getirirdim yine. Yani sağ yumurta çatladığı zamana. Bence sizde hamile kalabilirsiniz ben iki adet sonrası hamile kaldım ki ondan önce kontrole gittim doktor hiç bi sıkıntı yok deneyebilirsin dedi.