Mirayy12345 Bahar2622 Ewet 1 gün gecikti yaptım simdi ama malesef negatif çıkmadı bisi ovulasyonun üzerinden de 12 gün geçti ama bisi cikmadi
Bahar2622 Mirayy12345 ovulasyondan 12 gun sonra silik çıkıyor, gecikti deyince fazla oldu sanmıştım sabah ilk idrarla test yap yine bugun çıkmamış olabilir 🌺
Seda5561 Bahar2622 benim 5 gün kaldı dönemime test yaptım ikinci çizgi biraz belirgin çıktı 1 hafta sonra tekrar test yapıcam bakalım herkes için hayırlısı inşallah
Mishi reglim 2 gun gecikti, kanda gebelikte ogrendim☺️ Kasiklarimda ara ara agri oluyor. 2 dusukten sonra insallah bu sefer her sey yolunda gider😌
Hermes Mishi göğsünüzün ucunda hafif kabarcıklar oldu mu öğrenmeden once gebeliği veya öğrendikten sonra
Hermes Bahar2622 tesekkurler inşallah değildir 🙏 bende test yapcam pozitif çıkarsa bütün detayları anlatırım belirtilerin
Bahar2622 Zehra1907 kaset test yapmaya niyetlenmiştim ama erken gebelik testi aldim az önce, sabah erken gebelik testi yaparım ☺
Zehra1907 Benim normalde zaten hep erken olurum ama bu sefer karında hafif ağrı şişkinlik var sürekli yorgunum inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede