Bahar2622 Annesininkuzusu01 canım benim cok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗🥰❤ kan sonucunu da yaz mutlaka gözün aydın
Annesininkuzusu01 Bahar2622 Bta Hcg 16 çıktı canım henüz 3,5 haftalıkmış ama doktor Perşembe de gel dedi acaba hamile değil miyim ben😔
Bahar2622 Annesininkuzusu01 5in üstü gebeliktir🤗 sağlıkla yükselir inşallah erken test yaptığın için böyle çıkması normal. Yükselişini takip eder belki doktorun
Mom050 Annesininkuzusu01 erken olunca doktorlar biraz havada bırakıyor net söylemiyor ben de aynısını yaşamıştım hamileyim de diyemiyordum değilim de diyemiyordum, bu sefer nasip olmadı bana ama tekrar hamile kalırsam reglim en az 1 hafta geçmeden kan vermeye gitmicem😄inşallah her şey yolunda olur sizin için😊
Ebrubktsc @Annesininkuzusu01 gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah 🙏 hamilesin doktor demiş olumsuz düşünme güzel düşün güzel güzel artsın değerlerin inşallah darısı bize inşallah😊🙏
Hermes Bahar2622 amin inşallah bebeği kaç haftalıkken gördün ? 5 haftalık beslendiği kese var kendisi yok dddi bı doktor bende Doktorumu değiştirdim . O da erken 7. Haftada gorucez dedi . Sen ne zaman gördun ?
Bahar2622 Hermes 6+0 da küçücükte olsa bebegi gördüm 6+3te kalp atışını duydum ama daha cok erkendi en ideali 7. Hafta canım
startown Konuşmalarınızı baya baya geriden okuyarak geldim bahar, hermes ve bir arkadaş daha vardı hepinizi tebrik ederim .Gerçekten hamilelik haberinizi okumak bana da iyi geldi.Umarım sağlıkla kucağınıza almakta nasib olur.
Bahar2622 Mavideniz1 Merhaba canım, doğuma sayılı gunlerim kaldı beklemedeyim hersey yolunda cok şükür 😇