Bahar2622 Annesininkuzusu01 tum desteniz ilginiz ve dualarınız için çok teşekkür ederim ❤ tum kalbimle hepinize dua ediyorum❤❤
Deryagnc Bahar2622 hepimizin ortak derdi kuzum bu birimiz hamile olsak diğerleride olmuş gibi sevinir. Başından beri takip ediyordum seni ilk yazanlardanım sana zaten o yüzdende çok mutlu oldum ❤️
Bahar2622 Royem62 evet gerçekten 🤭 çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla kavuşsun herkes ❤
Bahar2622 Royem62 pazar sabah yapmıştım 3 gun kala çıkmadı bende yoktur diye düşündüm. Dun aksamda evde test olduğu icin yapayim dedim (arkadaşlarımında desteğiyle) vee inanamadim sonuca 6si yani bugun regl günüm 🤗
Bahar2622 Beatreis evet olmadi demistik nasip bu aymış, inşallah sıra sizde en kısa zamanda hayırlısıyla bekliyorum peşimden ☺❤
Hermes Bahar2622 ama senin bugün bu kadar silikse benim yurtlama 31 Aralık’ta bitti benim çıkmaz gibi yarın bat
nesibe_baris Bahar2622 iyice koyulaşmis önce ki testten sizi sürekli takip ediyordum Rabbim herkese nasip etsin . Hayırlı uğurlu olsun
Bahar2622 Mucizem11 teşekkür ederim ❤ yarına doktorumdan randevu aldim hem kan verip hemde muayene olacağım 😊
34Gizem Bahar2622 evet evet iyiyi çağıralım ben şimdi kan vermeye gidiyorum bakacağım miniğimin durumuna 🎉
Bahar2622 Deryagnc çok çok teşekkür ederim burda çok iyi insanlar tanıdım çok mutlu ettiniz beni sağolun ❤❤
Royem62 Bahar2622 sen artık hamiişsin canım bize de dua et benimde tüm belirtilerin var haftaya cuma test yapıcam inaşşalh Allah benimde gönlüme göre versin senin gbi mutlu bir haber almak için can atıyorum