Bahar2622 Cansu_93 gunlerin belli değilse testi bırakınca şansını azaltirsin ben 3 ay denedim hep aynıydı gunlerim o yuzden bide birakayip deniyeyim dedim bu ay olmasa yine ovulasyon yapacaktim
Hermes Bahar2622 belirtini sormuştum yine anlatıp yorulma heycandan okumadan yazdım diğer mesajlarını çok sevindim Bahar kendim hamile olsam bu kadar sevinirdimmm çok şükür ya çok şükür ❤️😍
Mom050 Bahar2622 regl belirtilerm var 3 gündür zaten sırf emin olayım dye yapmıştım erken gebelik testi ydi regle 2 gün var bebek varsa test gösterir dmi dedm eczacıya evet dedi zaten pozitif beklemiyordum öyle olunca da dedm yok demek ki 🤷♀️
Bahar2622 Hermes yaa çok teşekkür ederim ❤❤diger aylar gibi pek belirtim olmadi hatta bu ay olmadu diyodum. Her ay mutlaka regl yaklasinca bi tane ya dudagimda ya cenemde sivilcem çıkardı bu ay çıkmadı bana en büyük isaretti😂 sonra 3 gundur ara ara regl olcak gibi ağrı giriyo kasıklarıma ama 2-3dk sonra geciyodu hatta erken mi olcam dedim ama hic böyle olmaz normalde regl öncesi. Vee dünden beri kasığımda batma var çoğunlukla sağ tarafta ama bazen soldada oldu hareket ettikce ara ara batıyo sanki icimde igne var kipirdaninca batıyo gibi. Gulerkende sızı olmuştu bak simdi aklima geldi. Böyle baskı var eğilince bile sıkışıyo gibi
Annesininkuzusu01 Bahar2622 Benimde adetime 6 gün var her zaman çıkan sivilceler çıkmadı ve afedersiniz kaşlarım hızlı uzardı şu an bu yok bende bu ay çok sakin geçirdim ve olmazsa üzülmicem dedim umarım bende hamileyimdir bu ay. Bizleri bu postun altında buluşturduğun için sana çok teşekkür ederim. Bizlere dua et hayırlı uğurlu olsun 🙏🏻❤️
Hermes Bahar2622 Eline saaglik yazdığın için üşenmeyip teşekkür ederim bende de geç yumurtlama oldu 28,29,30 şeklinde 3 gün sürdü o yüzden bat 7 Ocak adet olmazsam 13 ocakta test yapicam bir kez sadece o da ondan çok bekleyeceğim bakalım hayırlısı🙏❤️
Fv3 Bahar2622 bir gece alttan bir şey vuruyor gibi oldu ara ara regl ağrısı gibi geliyor başka da bir şey yok
Mom050 Bahar2622 aslında stres yapmadığımı düşünüyorum ama içten içe yapıyorum mu bilemedm 😅 hayırlısı aynen bakalım
Fv3 Bahar2622 evet hatta iğne batması dedikleri bu mu demiştim. Ben ama şeye karar verdim her ay gün gün belirti yazıyorum ki sonraki ayda eleyebileyim diye inaşşllah bu ay vardır da gerek kalmaz hiçbir şeye 🤗🙏
Dnmzsltn Bahar2622 böyle de beklemek çok heyecanlı oluyor eşime dedim test yapalım hayır diyor bekle adetin geçerse yaparsin test yapınca daha çok üzülürsün diyor o yüzden mecbur bekliyorum ama ümidimde yoktur
songulshn Fv3 bende aynı şeyleri yaşıyorum canım göğüs hassasiyetim hiç yok 5 gün var benimde zaman geçmiyor sanki
Fv3 songulshn sakın test yapma ne olursa olsun tut kendini insan diyor erkenden öğreneyim olumsuzsa da ama öyle olmuyor gerçekten üzücü oluyor. Tam anlamıyla adet günün gelsin o günün sabahında test yap canım
Brcccc Bahar2622 hayırlı uğurlu olsun dualarımız kabul oldu çok şükür 🤗🙏 Allah hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Bahar2622 Hermes ovülasyonun 12-13. Gunu bekle ki yalnizmasin ama regl gunu yapsan kesin çıkar 13 ocakta biraz gec nasıl dayanacaksın 🤭🤭
songulshn Fv3 canım dün yaptım maaalesef çünkü geçen ay kimyasal geçirdim bı hafta önce öğrenmiştim o zaman merak ettim acaba çıkar mı diye de çıkmadı
Bahar2622 Dnmzsltn evet üzülüyor insan bende 3 gun kala çıkar dedim negatifi görünce üzülmüştüm beklemis olsam bosyere uzulmicektim