Bahar2622 Mom050 cok teşekkür ederim insallah öyle olur 😘 inşallah sende en kısa sürede pozitifi görürsün
Berse Bahar2622 sıkmayın canınızı en doğru zamanda güzel haberi alırsınız inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah herkese bu yolda kimsenin kucağını boş koymasın ☺️
EmineDD Bahar2622 elimde test vardı dün yaptım bşy cıkmadı ama o ovulasyonun gebelik testiydi predictor aldım bekliyorum gelir heralde bugun yarın yapcam canım ama pek ümidim yok gögüslerim ağrıyo
Royem62 Böyle yapışkan akıntısı gelennvarmı hamilelik döneminde benim adetime 3 gün var yumurtlama döneminde beri öyle akıntım var
Dilsu sutlaacc vermedi sadece bunu kullan dedi 2 aydır aynı ilacı veriyor kullandıktan sorunda kontrole gidiyorum 2 ay içerisinde kesin hamile kalırsın diyor ama olmadı yine klomen verdi
Bahar2622 EmineDD 2-3 gün kala yaparsan daha iyi sonuç alırsın , senden umutluyum benim umudum yine öbür aya😑
Mom050 Bir şey sorcam kızlar bu üstüne görme olayı oluyormuş ya tam olarak nasıl oluyor o yani normal regl şeklinde mi oluyor yoksa rutinden şaşıyor mu gün yoğunluk vs olarak yani bi anormallik oluyor mu anlar mı insan yoksa her zamanki gibi mi oluyor
Annesininkuzusu01 Mom050 Canım üstüne görme döllenmiş yumurtanın rahime tutunduğu zaman adet kanamasına benzer bir şekilde lekelenme olmasıdır. Adetten tek farkı 1-3 gün süre ile ve sadece sürüntü şeklinde çamaşırda iz bırakmasıdır. Genelde döllenmeden 4-5 gün sonra görülür.