Cansu_93 Nurunannesiii12 anladim canım benimde yuksekti ilacla dusurdu doktor oyle inciri de tv de duymustum dogrudur canim
aylin08166 Selam canlar erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördüm silik değil bayağı koyu kan vermek için cumartesiyi bekliyorum belirtilerim kasıklarımda batmalar kasılmalar, baş ağrısı, aşırı uyku hali ve beyaz akıntı
aylin08166 Bahar2622 Teşekkür ederim inşallah yine kimyasal gebelik değildir.Allahım isteyen herkese nasip etsin
Annesininkuzusu01 Bu ay benimde içimde tarif edemediğim bir sakinlik dinginlik var hemde sebepsiz yere dolaşan bir sevinç var ama bu ayda olmazsa sanki birdaha böyle stresten uzak bir dönem olmayacakmış gibi geliyor🙏🏻❤️
Cansu_93 Annesininkuzusu01 bu ay bende de aynısı var canım hadi hayirlisi diyorum kendime ama kotu dusunme bundan sonra herseyi akisina birakmaya karar verdim ben sende bu duyguyla bu sakinlikle devam et bence 🤗
Annesininkuzusu01 Cansu_93 Umarım canım kendi kemdime nazar değdirdim eşime 10 gün sigara içme bari dedim spermler etkiliyormuş gizli gizli içiyordu yakaladım yine sinirlerim oynadı yumurtlamayada 2 gün kala çıldırtacak beni🙄
Sblloztass Yaa bende dayanamadım bu akşam idrar testi yaptım ikinci cizgi silik cıktı yakınlarıma gosterdiğimde hamile degılsın diyorlar oysaki ben ve eşim cizgiyi goruyoruz acaba sizce hamile miyim ? https://imgyukle.com/i/aCTrVx
GamzeGoktas Sblloztass evet var gibi duruyor çok silik ama belli bi kaç gün sonra tekrar yap bence daha belirgin olur
Cansu_93 Sblloztass var gibi canim ama simdi umitlendirmekte istemem yoksa git kan ver bence bazen testler de yaniltabiliyor 😕
Cansu_93 Annesininkuzusu01 o sorun bende de var bi süre mucadele ettim biraksin diye ama bagimlilik olmus artik anladim ki benim istememle degil kendisi gercekten istediginde birakicak onuda akisina birak inan ki Allah verdimi veriyo yani bizde iste olmayinca bir suru sebep ariyoruz kendimizce 😔