Hermes inşallah canım. İnan bu iş düşünmeyince oluyor. Bizde evlendikten 1-2 ay sonra korunmayı bıraktık ama özel hiçbirley yapmadık illaki bebek olsun diye. Gün tutmadık ovulasın testi yapmadık. Çünkü Kocam pek istekli degildi çocuğa. Tabi daha karantina başlamamış bizde plan yapıyoruz yazın hangi ülkeye tatile gidelim , yok yeni yılda Londra’da olalım planlar planlar 😂😂😂😂😂😂 sonra dedi kocam tatilden sonra gideriz bi Dr a bakarız durumumuza bir sıkıntı var mı diye. Sonra benim için rahatladı tamam dedim çocuk istiyor. Korkuyordum ya istemezse diye. Hatta ona çaktırmadan yumurtlama günlerimi hesaplıyordum o güne kadar.. o günlere ilişkiyi denk getirmeye çalışıyordum. Olursa bizimdir der diye 😂😂😂😂 sonra kafam rahatladı. Yalan olmasın nisan ayında sadece 2 yada 3 kere birlikte olabildik. O günlerden birinde tutmuş yani. Hatta yumurtalama tarihimde onun nenesi ölmüştü.üzülmüştüm denk gelmedi diye 😅😅😅😅ama Nasip kısmet bu işler.. kendinizi şartlamadan yaşayın. Yoksa her ay sonunda insan strese giriyor. Ki dediğim gibi biz olsun diye umursamazken bile ben stres yapıyordum. Stresten uzak kalın , birbirinizden değil. Zaten sonra bizim gibi kanka olacaksınız o yüzden tadını çıkarın 😂😂😂😂😂