Bahar2622 Her ay olduğu gibi bu ayda hesabi kitabı yaptık şimdi sonuçları görmek için bekliyorum 😂 saya saya bitiremediğim günlerden reglime kaldi 8😂 bu ayı daha rahat ve pozitif geçirmeye çalıştım çünkü stres yapınca prolaktinim yukseliyormus🤦♀️ . 8 gün kala tek belirtim duygusallık ve gözyaşı. Sizde durumlar nasıl regl olmamaya kac gun kaldı belirtileriniz var mı?☺
1merven Bahar2622 24. Gune kadar ovulasyon olmadi biraktim. Adetim 6 gun geciyor bile ki hep gecer boyle o yuzden ben bu ay umutsuz vaka 🤦🏻♀️🙄
Durucukkkk Bahar2622 son 2 gün kaldı adetime. Her zaman ki adet belirtileri . Göğüs şişkinliği ve hassasiyeti . Keşke bu ay adet olmasak 😅🙏😑
Mimozaa00 Benimde son 5 gün😊 adet olucak gibi agrılarım var, gogus hassasiyeti ve sürekli değisen ruh hali 🙄😅
Bahar2622 Mimozaa00 senin daha az kalmış 🤗 bende de ruh hali fena, bir gülüp bir ağlama halindeyim tabi daha cok ağlama 🤭
Fatma7666 Mimozaa00 bendensin 🤣benimde 5gün ayın 5de kadar regli günüm kaç günden beri regli oluyorsunuz?düzenli/düzensiz?
ElaNur01 Bahar2622 b Mimozaa00 benimde öyle oldu hatta az bir seu kanamam bile oldu şuan şükür 14. Haftamiz oglusumla rabbim gönlünüze gore versin ınslh sabır ❤
Serzan Bahar2622 Bahar2622 bende 3 aylık hamileyim RABBİM sizede nasip etsin inşallah benim ağrılarım aynı regl ağrıları gibiydi ama korkuyodum test yapmaya üzülecem diye stres yapmayın gerçekten ben bu ay stresi tamamen bıraktım hiç aklıma getirmemeye çalıştım inşallah sizinde bu ay müjdeşi haberlerinizi alırız 😊
Idil Bahar2622 merhaba baharcım benim adetim de hiç gecikmezdi polikiskover hastasıyım ovilasyonu ilk denemem de kaldım
Esmaq38y Bahar2622 valla ya bazıları diyor ya ovülasyonla daha önce öğreniyoruz diye bende dün yaptım ama çatlama olduğu gibi silikti
Bahar2622 Esmaq38y ovülasyon testiyle öğrenenlerin çoğunda gebelik testide pozitif oluyor. Zaten gebelik testinde gördükten sonra ovülasyona gerek yok 😆 bence aklını karıştırma
Mervesns Esmaq38y bende ilk ovülasyon testiyle denedim silik çizgi çıktı sonra gebelik testi yaptım reglime 2 gün kala pozitif çıktı🙏🏼🤗
HaticeUmut Bahar2622 gebelik testi yaptım Adetime 4 gün varken hamile olduğunu öğrendim. Adet günüm geçtikten 5 gün sonra doktora gittim kendini göstermedi kan testi normal dedi doktor fakat göremedik . Yarın kısmetse gideceğim doktora muayeneye çağardı. Daha yeni küçükmüş hayırlısı insallah allahisteyen herkeze nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Annelik çok kutsal
Madinanin-Annesi izmirlihatice yumurtalama gormek nasil oluyor.Nasil izliyorsunuz?ben hic anlamadim onu
Gizemyuksel12 Bahar2622 merhaba genc anne adayları size bu sürecde denediğim tüm uygun fiyatlı testler arasında en başarılı net sonuc bulduğum RollGebelik testi tavsiye ediyorum satış fiyatı 7.5tl hayırlı sonuclar almanız dileğiyle :)
Bahar2622 izmirlihatice aşağıya detaylı olarak anlattığımız linki bırakıyorum burdan bakabilirsin https://forum.mutluanneleriz.com/d/401753-foto-raf-y-kleme
Mugesahra33 Mimozaa00 aynı adet sancısı gbı oluyor ztn,ben adet olucagım gece okadar sıddetlı bır agrı yasamıstım kı ,ped bıle takmıstım,bu ayda olmadı dıye🤪 ama 5gun bekledıgm halde gelmemstı,hala unutmam 🙂darısı inşallah başınıza🤲🏻
Hayris90 Mimozaa00 benimde öyle olmuştu her dk lavaboya gidip bu defa kesin geldi diyordum☺️ şuan 6 haftalık olduk rabbim size de nasip etsin inşallah🥰🤲🏻
ikizgebe Durucukkkk benimde öyleydi zaten normaldede düzensiz olunca hiç üstüne düşmedim 😂 ha oldum ha olacam belirtiler var olamıyorum derken bi baktım hamileyim😂
Elifacer Durucukkkk valla benimkide aynı adet belirtileriydi gögüs hassasiyeti ve kramplar ağrılar 4 haftalık gebeymişim 🤩
Zeyneep7 Bahar2622 kan tahlilinde pozitif olduğumu öğreneli henüz 4 gün oldu 🥰 adetim de daha vardı üstelik 10 gün kadar önce denediğim test negatif çıkmıştı 2 gün sonra tekrar yaptım silik 2. Çizgiyi gördüm devamında yaptığım 2 testte pozitif çıkmıştı. Eğer içinizde bir kıpırtı dürtü hissediyorsanız test yapın beklemeyin adet gecikmesini. 😊
Durucukkkk Bahar2622 test var evde ama yapmak istemiyorum hep negatif çıkıyor çünkü. Sperm sorunumuz var bu ay tüp bebek tedavisina basliycam ama yinede bı umut ovulasyon testini deniyoruz işte.