ikinciannelikseruveni Selaaam ben 13+2 deyim. Bir kac gun sonra ikili teste giricem. cinsiyeti belli olan var mi ? Bana cok erken geliyo henuz
Birkiz ikinciannelikseruveni tam olarak 2li test kaçıncı haftada yapılıyor benım 2 gebeliğim ama unutmuşum 🙄 9+4 hamılelığım. Korona korkusundan doktora bıle gıdemıyırum gğitmişkeb ikili test cınsıyet falan hepsını yaptırım dyorum
ikinciannelikseruveni Birkiz 12. Haftadan baslayip 14. Hafta sonuna kadar yapiliyor. benim de ikinci gebelik 🌸 bu uygulamada “hamilelik cizelgem” bolumune bi bak istersen her sey ayrintili yaziyor
Bmhkvhpbgh Bizim ikili tarama da %70 dendi cinsiyet 14 haftalık ta değişti çok alışmıştık bir oğlumuz var kız dendi gönlümüze göre oldu dedik sonra erkek dendi kendi mi kötü hissediyorum kızda daha çok sevinmiştim diye en önemlisi sağlıklı olması tabikide
ikinciannelikseruveni Bmhkvhpbgh kesinlikleee ayni seyi ilk gebeligimde yasadik. Ondan dolayi kesinlikle cinsiyetle ilgili bir cumle kurmayin dicem en bastan. İnsan ona gore hayal kuruyo degisince bi sok oluyosun
Bmhkvhpbgh ikinciannelikseruveni evet gerçekten öyle şimdi böyle olunca çok sevinmedim diye kendimi suçluyorum