minnikanne 10+4 haftalık gebeyim dünya hastanesinde Mehtap hanıma gidiyorum memnunum şimdilik doğumuda orda yapıcam kısmet olursa orda doğum yapmış olan var mı fiyat nasıl
S_S minnikanne bende eda hanıma gıdıyorum dünya hastanesınde. Doğum fıyatları hakkında hiçbir bilgim yok lakin geçen sene arkadaşım sezeryan doğumunu 1800e yapmıştı kamu ındırımı falan vardı bu sene nekadara yapıyorlar bilmiyorum dahada sormadım açıkcası 🤷♀️🙂
Ayferavci minnikanne benlm yengem 2 gün önce doğum yaptı sezeryan hem doktordan hem hemişerelden memnun. Sezeryan oldu 2 bin normal doğum da 2 bin
Abcxyz minnikanne bende dunyaya gidiyorum eda hanima gercekten cok guler yuzlu ve sabirli bir insan sagolsun cok fazla memnunum ben bu pinpiriiligimle hangi doktora gitsem simdiye kovmustu beni 😅 ama eda hanim sagolsun hala guler yuzuyle olur boyle seyler yeni anne heycani diyo kadin 🥰
Ayferavci S_S Eda hoca iyimi bende orda doğum yapmak istiyorum 3 haftam kaldı hocayı çok öneriyorlar Eda hocayı Muane ücretleri ne kadar Eda hocanın ?
S_S Ayferavci ben memnunum güler yüzlü bi doktor sıkıntı yaşamadım :) normal muayene ücreti 100tl benım eşim polis kamudan yararlanıyoruz 83liraya muayene oluyorum polis asker vs eşiysenız söyleyın indırım yapıyolar kezaa doğumdada aynı şekilde indirim oluyormuş
balyanakoglum Bende dünya hastanesi gidiyorum eda hanıma. Normal fiyatı 100 sanırım kamu indirimi 83 veriyoruz. Şimdilik memnunum eda hanımdan. Zaten 35 hafta oldum bu saatten sonra değiştiremem de 🤗
Elifsevviinn Ben yaşam has. Zeynep Burcu şekere gidiyorum iyi bir kadın memnunum. Muayene ücreti indirimli 63 lira ödüyorum
balyanakoglum minnikanne yani kamu derken ben öğretmenim sendikalıyım sendika indirimi var sanırım. Onu söylüyoruz çünkü girişte