EbruSevincTekin Meraba 33+6 haftalık hamileyim dün geceden itibaren tüm vücudum kaşınmaya başladı 🤦🏻♀️ Benim gibi muzdarip olan var mi 😢neden olur acep netten baktım karaciger enzim yüksekliğinden olabilir diyor 😒😒 uyku haram oldu banaa nasıl geçecek bu 🙇🏼♀️
Yusufveannesi EbruSevincTekin bnm de bikini bölgem çok kötü kaşınıyo canım kaşıya kaşıya kanatıyorum artık
PnRTurK53 EbruSevincTekin yumurta yiyorsan sabahları canım ve yanında domates yumurtayı haftada 3 ye en fazla domatesinde çekirdeklerini at yeme çok kuvvetli alerjen malesef bende de bir haftadır var ama ben zaten neden alerji olduğumu bildiğim için kestim hemen geçmiş olsun
Rmysnrrr Canım yediğin birşeyde dokunmuş olabilir alerjik bir gıda yemiş olabilirsin (ceviz,çilek,yumurta,domates) gibi
EbruSevincTekin Brcesresl sadece gece ortaya çıktı gün boyu birşey yoktu ama 🙄 bilemiyorum bu akşamda tekrarlanırsa doktora gidim
Zezell EbruSevincTekin Canim b2nim kan tahlillerinede enzimlerim yuksek cıktı saframda tas varmis sebebp oymus sonra safra asidi testi istedi doktor eger deger yuksek çıkarsa kaşıntın baslayacak dedi ..alerji kasinti yapmaz ki sad3c3 sismede yapar