Cnsasln Merveerrz ınstagram da bir gebenin günlüğü ovulasyon testi satıyor. Ben aldım kullandım. Ebru hanım çok ilgili sorularını cevaplıyor önerebilirim testleri de hassastır
yumukeller Merveerrz ben labaquick marka kullandım. 5ay denemiştik olmamıştı sonra ablamla konuştuk bu testten bahsetti bunu kullandığım ilk ay hamile kaldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊🤲
1merven Merveerrz Ben instagram da bir gebenin gunlugu sayfasindan aldim cokta ilgili bir de Minnak Kurabiyeler diye de sayfa var orasi da cok ilgiliydi ikisinde de fiyat 30 ovulasyon + 2 gebelik testi hediye 80 lira
Merveerrz Cnsasln Ben biraz pahalı buldum. Biraz önce sordum fiyatlar da güncellenmiş. Biraz daha araştırmak istiyorum.
Dudumrtk 1merven aynen bende minnak kurabiyelerrr sayfasından almıştım ordaki abla çok ilgiliydi 3.ayda hamile kaldım test takibiyle
1merven Dudumrtk Ben 24. Gune kadar yaptim baktim yumurtlama yok biraktim ya 😏 35 gunde bir adet oluyorum yumurtlama yok adet yok daha cok stres oldum biraktim 😃
Dudumrtk 1merven yaa sizin neden öyle oldu acaba bazen ay sonuna da olabilio muş keşke bırakmasaydınıx
1merven Dudumrtk Stres yaptim galiba biraktim Adet olmayi bekliyorum bakalim 6 gun geciktim olduktan sonra devam edicem yine belki bu ay ovulasyon olur hayirlisiyla 🙄
afrasil Merveerrz çubuk tipi olanlar daha iyi sonuç veriyor daha anlaşılır daha hassas diye duymuştum instagram da siteler var
Cnsasln Merveerrz bende 40 adet almıştım 6 ay kullandım valla yumurtlama günleri hep aynı gün çıkıyordu bende yumurtlamaya 2 gün kala test yapıyordum böylelikle ayda 5 6 kere kullandım bana epey yetti
kucukfindik Merveerrz instagramda minnak kurabiyelerrr sayfasından aldım onun sayesinde hamile kaldım
kucukfindik Merveerrz hayır 2. Ayda bi kutu kullandım olmadı bir kutu daha aldım o zaman hamile kaldım
kucukfindik Merveerrz ayrıca sayfanın sahibi De çok ilgili her soruya cevap veriyor çubukları yapıp fotoğraf gönderiyorsun yumurtlama var mı yok mu her türlü soruna cevap veriyor