[bilinmeyen] teşekkür ederim canım deneyimlediğine göre tedavi anlamında yapılacak pek bişey Yok sanırım dinlenmeyle çaresi.. anneliğin kutsal oluşu artık bize de hissettirmeye başladı, geçti mi biraz olsa şimdi kaç haftalıksınız

İlk haftadan beri tek sikayetim buydu. Adim atamiyorum hala. Defalarca doktora gittim hgun geçtikçe daha cok ağrır dedi bazi gebelikler bele vurur dedi doktor. Alistim bende. Surekli yumuşak yerde oturup kalkarim sert zemin düşmanım gibi. Korkma bu yüzden daha 27 haftamdayim. Aylardır cekiyorum.

Kızlar bende 26 haftalık ikiz gebeyim.dun dr a gittim.artik ağrıdan ağlıyorum dr doğuma kadar böyle olur2 maalesef bazı vücutlar çok hisseder dedi . Magnezyum kullanıyorum yanında çok ağrım olduğunda parol içiyorum mecbur dayanacagiz😔

Meriz bu durum sadece gebeliktedir inşallah sonrasında geçer böyle sürdükçe iyice endişeleniyorum insanın kendi evinin işini yapamaması ne zormuş sürekli yürüyüş yapan aktif bir insandım bir kilo aldım ama artık böyle olduğumdan yerimden kalkmak istemiyorum 😔

Bi tek bende var sanıyordum 12. Haftada başladı yavaş yavaş daha da ağırlaşıyor 😞

Twinsmom48 ağlamak konusunda katılıyorum çünkü dayanılmaz oluyor psikolojik olarak, tek verdikleri parol zaten acillik olmuştım bi kere o zamanda serum takıldı paroldu çaresiz kaldık böyle çekicez sanırım

[bilinmeyen] amin canım inşallah miniklerimize bişey olmasın sağ Salim kucağımıza alalım başka türlü çekilecek gibi değil

AyseBal allahtan benim patil geciriyo ya geçirmese napardim ne ev işi yapabiliyorum ne yemek psikolojim bozuldu valla bu bel.agrisindan

AyseBal çok faydasını gördüm 16. Haftamdan beri yastıkla yatıyorum şuan 21. Haftadaym hiç ağrım olmuyo

AyseBal bende 🤦🏼‍♀️ 25 ım sırtım kopuyor yanı belımde degıl anlamadım tam kaburgalarım boyle allahım heryerım hıc rahat degılım 🙁