Fatmakrbg Kızlar merhaba burnum sürekli tıkanıyor ve aşırı midemi bulandıracak istifar edecek kadar geniz akıntım var başınıza geldi mi böyle bir durum ya da neler yaptınız geçirmek için
Candu Fatmakrbg aylardır geniz akıntım var 5 aylık olduk sürekli yukunma isteği geçmem bilmeyen bişey
Balmm11 Fatmakrbg ilk gebeligimde geniz tıkanıklığının “g” sini bilmezken, şu an ikinci gebeligimde(22 haftalık olduk) baştan beri burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı var. Spreyler, tuzlu su falan kullandım anlık rahatlama sağlıyor sonrası yine aynı
Mehtpsahn_53300 Fatmakrbg bende 26 haftalığım gebe kaldgmdan beri war burun tıkanıklığı hatta uğraşınca kanıyor bu sefer. Geniz akıntısı war, şu balgamı çıkarsam rahatlicam ama o da midemi bulandırıyor sonra kusuyorum o yzden akıyor sürekli genizden. Sürekli yutkunma hissi weriyor sürekli orda bşy warmış gibi hissiyat weriyor
Gul_meftun Bende aynı durumdayım ama benim ki alerjik bi çözümü yok sanırım tuzlu suyla basende doğal ev sirkesi ile gargara biraz rahatlatıyor
Fatmakrbg Candu bugün eczaneye gittim vicks first defence burun spreyi ve xlear okyanus sulu burun spreyi aldım biraz benzini ve burnumu rahatlattı kullandıkça etkisi artar diye düşünüyorum bitkiselmiş eczacı onları önerdi
Fatmakrbg Mehtpsahn_53300 bugün eczaneye gittim vicks first defence burun spreyi ve xlear okyanus sulu burun spreyi aldım biraz genzimi ve burnumu rahatlattı kullandıkça etkisi artar diye düşünüyorum bitkiselmiş eczacı onları önerdi şuan o yutkunma hissi falan hala var ama zamanla geçer inşallah temizliyor çünkü baya burnu