EsenPelin Kızlar hamilelik sürecinde dışarıda yemek yiyor musunuz az da olsa ? Yiyorsanız nerelere güveniyorsunuz gidiyorsunuz 😊
Zeynepnacar EsenPelin hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda daha dikkatli davranmaya başladım canım. Çok canım çekerse belki bilindik yerlerden yiyorum. Onun dışında canımın çektiği şeyleri evde kendim pişirmeye çalışıyorum 🤗
Aybukealtintas EsenPelin Dışarıda salata hariç herseyi yedim bugune kadar, birde tavugu bir kere hamile oldugumu unutarak yedim, onun haricinde dışarıda da evdede tavuk yemiyorum, doktorum öyle söylemişti, güvendiğin bir köyden almadığın sürece yeme dedi.
ummucan Mecburen yiyorum🙁 güvendiğim fırın varsa börek simit le geçiştirmeye çalışıyorum yada temizliğine inandığım ev yemekleri yapan yer. Ama kesinlikle tavuk yemiyorum her nerde olursa olsun. Dışarda yemek zorunda olmak maalesef zor çok kisitlı seçeneği oluyor insanin
EsenPelin ummucan neden tavuk yemiyorsun canım ilk kez duydum . Bende dışarda et yiceksem iyice pişmiş olmasına dikkat ediyorum limon çok tuketmıyorum kararınca
EsenPelin Zeynepnacar bende tatlı yemeyi bıraktım canım çikolata baklava yok ama hamur işlerine hayır diyemıyorum ☺
Nuuurrr EsenPelin doktor bana özellikle tavuk yemememi söyledi hormonlarla şişirildiği için gerçek tavuk kalmadı dedi
Aysenurtsr Ya ben de tavuk cok seviyorum, hemen hemen 2 gune bir tavuk yedim, bigun et bigun tavuk gibi 😩 Doktorumda bisey demedi bana. Simdi sizlerden duydum, birde gecen hamile bir arkadasim soylemisti. Bidaha yemiyim artik😩
Selinbulutcu Aysenurtsr ayyy valla tavuktan normalde bile zehirlenen var. Hamileyken nasıl göze alıp yediniz ki
Ayysny EsenPelin evde mümkün olduğunca yiyorum ama nasıl yıkandığını bilmeden yememeyi tercih ediyorum☺
Dytanne EsenPelin canım valla ben hiç sınırlama koymadım. Gerçi zaten öyle fazla dışarda yemek yemem ama 37+2 yiz daha geçen hafta dışarda yedim. Kendime sınır koymayı hiçbir zaman sevmedim açıkcası. Bir de diyetisyenim yani düşün 🙈
Dilekveuzum Ben çalıştığım için mecburen dışarıda yiyorum her öğlen ama temizliğine güvendiğiniz yerlerde sıkıntı olmaz bence yani inşallah 😅
rileyss EsenPelin çalıştığım için öğlenleri mecbur dışarıdan yiyorum. ama dışarıda salata yememeye ve az-orta pişmiş et yememeye dikkat ediyorum toksoplazmadan dolayı. özellikle hamile olduğumu söylüyorum sipariş verirken. ayrıca açık ayran asla içmiyorum, su sebillerinden su içmiyorum çünkü bu makinalar çoğu yerde doğru düzgün temizlenmiyor. bir de bazı yerlerde yemekleri tahta serviste getiriyorlar ben onu da istemediğimi söylüyorum sipariş verirken. çünkü o tahtalar da yıkanmıyor, yıkansa bile deterjan içine siniyor. uzun oldu ama umarım faydalı olur 🙂
Aysenurtsr Selinbulutcu guvendigim yerden aliyorduk hep. Disaridada bildigim yerlerde yedim acikcasi ama, hic bi zaman zarari olacagini dusunup yemedim 🙂