Fatos007 merhaba, bence markasindan ve islevinden once ihtiyac durumunuzu degerlendirin, dogumunuzun ne sekilde olacagi, bebegin memeyi reddi ihtimali, calisiyor musunuz mesela, siz calisirken sutunuzu stoklama durumunuzu goz onunde bulundurun.. sonrasinda da sunlari dusunun; calisiyorsaniz isyerinde sagim icin manuel ihtiyacinizi gorur mu (benim gorecegini dusunmedigim icin ciftli elektrikli aldim), dogum sezaryen olursa ilk durumda sut gelmeme durumu olabiliyormus bu yuzden cogu hastane pompaya ihtiyac duyuyor sonrasinda da ihtiyacinizin olacagini dusunurseniz kendinizde de bulunsun derim ama manuel ama elektrikli buna siz karar verin, sutunuzun fazla olma durumunda da tabii ki mastit olmamak icin kullanabileceginiz bir ihtiyac haline geliyor.. ben philips avent almistim ikili elektrikli kampanyadaydi, biberonlarimizi da o marka alinca uyumlu olsun basliklari diye tercih ettik, baska alacagim seylerle birlikte lansinoh ikiliyi alinca da ayni fiyata gelince ben avent i tercih etmistim ama lansinoh u da onerenler cok fazla.. ☺️