Zeyyno_ Asel05 Günah kısmı doğru canım cenabet kalmış oluyorsunuz yani anlattığım şeklde her ilşkiden sonra hem eşinle ilgili bi durum değl kalkıp hemende duşa girebilir sen kalkma ayaklarnı kaldırıp kalçann altın abi yastık koyup yarım saat 20dk vs bekle sende kalkablrsin cnm yeterli olur
Mommy2b Asel05 markayla alakasız olarak prezervatifin koruma oranı %90 diye biliyorum, en yüksek oranlı koruma her zaman prezervatiftir ama onda da %10 sürpriz ihtimali var :)
Mommy2b Asel05 Bir de prezervatifin doğru takılması çok önemli, kutunun üzerinde çizimle gösteriyor genelde ucunda bir miktar boşluk bırakmak gerekiyor yoksa tazyiğiyle ucunu delmesi yada kenarlarından taşması çok mümkün
Myssr Asel05 kesinlolle atın ben uzun sure stresten hamile kalamadm.ne zmn attm ozaman kaldim keyfinize bakinnztn ueni evlisiniz ☺
Alizade_16 Asel05 biz 3 yıldı korunuyorduk, korunmayı bıraklb denemeye başladık,4-5 ay sonra hamile kaldım. Henüz yeni deniyorsunuz inşAllah yakın zamanlarda bu güzel haberi sizde alırslnız🤲🏻❤
ikizannesi23 Asel05 hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz, o yüzden o kadar şaşırtıcı bir haber değil bu. Size gelecek olursak 2 ay oldukça kısa bir süre, kendinizi strese sokmayın şimdiden, streslendikçe zorlaşır çünkü.