1prensesgeliyor aksi bir durum olduğunda önceliği anneye veriliyor. Yan odamdaki kadına doktor bizzat bunu söylerken duydum. Galiba gebelik zehirlenmesi yaşıyordu ve doktor her zamn önceliğimiz sizsiniz dedi. Canim Rabbıme güven elinden geleni yap gerisini ona teslim et. Bana oteldeki doktor karnında olmedigine dua et dedi o kadar kötü olumsuz konuştuki ilk Bi hafta aklimdan çıkmadı dedikleri. Ama sonra bn elimden geleni yapacağım gerisi rabbimin bileceği dedim. Veren de o alacak olan da. Kendimden korkuyorum demişsin doğum için inan bundan bende korkuyorum kalbim dayanmaz gibime geliyor ama az sonra sokakta araba çarpıp olmiyecegimizi neden bilelim yada başka bir şekilde. Kendimi böyle böyle motivasyon etmeye çalışıyorum ve inan doğum hikayelerini burda okuyorum ama kendi başıma gelmiş olabileceğini bende doğum yapacağımı hiç düşünmüyorum çünkü gerçekten zor bitseydi düşününce yaşamışsın biliyorsun. Bnm hiç tecrübem yok ki kışın olan adetleri inanılmaz sancılı geçiyordu her ay is yerinden eve gonderiliyordum ağrıdan. Ama olsun. Rabbim dayanamayacak olsaydık vermezdi. O bebek oraya girdi orda büyüdü ondan Bi şekilde çıkacak. Diyorum hep. Ve insnirmisin bn hamile karıncaya kadar iğneden bile korkardım. Çok hastanede kaldım refakatçi olarak ananemin başında yogumbakimda bile kaldım ama kendim serum bile takilmamistim. İlk defa başıma geldi ve kötü değilmiş. Tek kötü olan ciğer geliştiriciler bnm canımı çok yaktı. Basa gelince rabbbim bir şekilde sabrını verecek doğum olacak. Belki de rtesi gün dicez ki dün ölüyordum ağrıdan sizidan bugün ne iyiyim. Evladım yanımda. Bunun için sabret. İnanıyorum bn sende sagsalim bebeğini kucağına alcan burda birbirimizin doğum hikayelerini okuyacağız 😊