Tdof26 izmirsibel benide başta erkek dediler iki üç muayenede erkeğe benziyor dedi en son gittiğimde kız gibi dedi ben artık kız olduğuna inaniyorum 😂
izmirsibel Tdof26 sağlıklı olsunlarda 🙏❤️ Yeterli benim bebeğim her gittiğimde aynı şekilde duruyor namaz kılar şekilde 😘
mom6565 hnrgns siz oyle diyince bende şimdi acabada kaldım devlete gittim söylemedi özelde ki direk kız dedi bende birşeyler aldım bekleseydim keşke biraz daha 19 haftalık benim değişir mi acaba
Fatos007 Cevirmenanne Ben canım. Başından beri hep erkek dedim eşim kız dedi akrabalarımın çoğu kız ekşi yiyorsun dediler. Benim hissim hiç değişmedi doktorum söylediğinde bile hiç şaşırmadım. Gerçekten anneler hissediyormuş anne olunca anladım🤰
Rehile Cevirmenanne Bana doktor Kız dedi İlkinde İnanmamıştım sizin gibi icimde hep İlk günden erkek vardı🤭 Ve Doğru Çıjtı Erkekmiş
hnrgns mom6565 valla ne alıyorsan 20 den sonra al beni dinlersen ben de saçma sapan önce kız diye düşünüp ona göre şeyler düşündüm sonra erkek dedikleri için epey bı kız erkek arasında değişik düşüncelere daldım 20 den sonra almaya başlayın bence bir seyleri
Sidal mom6565 bana da 12 ci haftada kıza benziyo dedi doktorum bende hep kız hissediyordum 10 gün sonra erkek dedi geçen hafta da pipisini gördüm 😂💙 şuan 18 haftalık, 👶🏻
momsboys [bilinmeyen] ben oglumda 16. haftaya kadar hemen hemen hergün kustum şimdi 11 haftalık olmak üzereyiz bundada sürekli kusuyorum cinsiyet belli değil ama bünye meselesi birazda
mom6565 hnrgns aynen dediginiz gibi zaten 4 hafta sonra tekrar gidicem o zmanda kız diyip onaylarsa başlarım Allahin izniyle
Arifcaninannesi Selinkrkaya vala nub ramzi teorisi var diyorlar ordan bakıyorlar bazıları erkek bazıları kız dedi
Selinkrkaya Arifcaninannesi benim kesem yuvarlakti, doktorum 12. Haftada %80 kiz dedi suan 15. Haftadayim halâ gitmedim doktora meraktanda catlamiyor degilim yani