Beri_ilhan Selam kizlar. Oğlumla 27+1 iz bugün kontrolde 971 Gr ve 35 cm çıktı sizce normal mi. Aynı haftalarda sizler nasildiniz
nur94_ Beri_ilhan Ben 28+4 de 1.180 gram dedi . Şuan 29+1 olduk doktor bana haftasına göre kilosu iyi dedi. Size bilgi vermedi mi haftasına göre kilo durumunu ? Ama bence iyi yani canınızı sıkmayın
Deletedmom417 Beri_ilhan kiloya çok takılmayın lütfen ultraosnda zaten yanlış çıkabiliyor önemli olan sağlıklı olması
Nida_Y Beri_ilhan 27.de 1030 gramdı doktorum haftasıyla uyumlu dedi ama çok takılmayın gayet iyi sizinki de
Beri_ilhan nur94_ haftasına göre normal.dedi tabi hatta birkaç gün önde sadece dedi. Ama ben gitmeden önce o haftaki kilolara bakmıştım çok yüksek olanlar da var. Benimki az geldi bana annelik işte. İnsanın içi rahat etmiyor
Beri_ilhan Deletedmom417 orası öyle tabi canim sağlığının yerinde olması en büyük onceligimiz. Ama kilo az gibi gelince de acaba iyi beslenemiyor muyum diye de şüphe oluşuyor insan da
kubrayylmz Beri_ilhan aynen kız erkek olarakta degişiyor bana uzun bacaklı bi kızın olcak dedi doktrorm
Deletedmom417 Beri_ilhan hayır kuzum inan bebeğin rızkını alıyor çok önemseme beni dinle tecrübem var 3 kilo dedikleri kızım 2490 doğdu ve hemen 1 ayda toparlandı şuan balyanak masallah🙈🤲