Tugceasel_ Htckaya isimli nevresim takımı yaptırdığım bi site var çok güzel ve kaliteli dijital baskı var isterseniz sitenin URL sini atabilirim 😌 Bende nevresim takımım gelince isimli tulumunu yaptıracağım
Mom092 Htckaya https://imgyukle.com/i/T4lEMP ben boyle 10 lu yaptirmistm canm instagramda butikbebecik sayfasindan kargo dahil 150 tl
Ebruyavuz0 Sevcaninan Serminin_nakısdünyası tavsiye ederim bende orda yaptırdım çok güzel 1 hafta içinde bitti dün kargoya verildi ☺️
Fsn26 Htckaya tuğba kuğu for baby den sipariş verdim. Daha gelmedi ama yaptıranlar çok memnun kaldığını ilettiler.
Mujizam Htckaya Bende yaptırmak istiyorum STİLİM SENSİN beğendim çok işçiliği güzel duruyor ama kapıda ödeme yokluğu için düşünüyorum bu sitede alış veriş yapan olsa yazsa iyi olurdu
Ebruyavuz0 Htckaya serminin_nakısdunyası orda yaptırdım bugun verdi kargoya çok begendim çok güzel tavsiye ederim
kindersurprise Rehile çok hoşş🤍Ben dijital baskılı olanlardan değilde bu şekilde nakış işlemesi tercih ederdim anneler açıkçası, siz hangi sayfadan yaptırdınız acaba fiyat nedir bu setin
Okaanipek Htckaya ben bunu yaptırdım instagramdan battaniye hariç tulum takımı ve yastık 110 tl çokta memnun kaldım
Ebruyavuz0 kader_akgun Ben 3lü hastane çıkışı tulum eldiven şapka artı yastık ve penye battaniye toplam 210 ama çok güzel ve temiz işçiliği var kadının