AycanAycan19 Merhabalar 2li tarama oldu doktor 3 luye gerek yok ayrontiliya geleceksin dedi suan 14 haftaligiz 16 17 18 o aralarda gel dedi nasil oluyo uzun sure mi duruluyo.Birde aç tok fark ediyomu nasil gitmeliyim kan idrar aliniyomu…
Susamcan AycanAycan19 ben 22. Haftada gittim. Tok gel tatlı ye, vişne suyu iç dediler. Lan alınmıyor ikilideki gibi sadece ultrasondan bakıyorlar benimki yaklaşık 1 saat sürmüştü iç organlarını filan inceliyorlar rapor yazıyorlar. İsminiz Aycan mı benimde ismim Aycan 😂
Burciin19 AycanAycan19 detaylı ultrasonun 20-24 hafta arası daha iyi bakılır demişti doktorum organları daha çok gelişmiş olur demişti. Ben 20. Haftamda yaptırdım. Yarım saat sürdü benim aç tok farketmiyor 😌
Sevcaninan AycanAycan19 benim doktorum 19 ile 24 arası yapılıyor dedi detaylı için sanki biraz erken dememiş mi
Aysn6767 AycanAycan19 tok olursan, tatlı vs yersen bebiş hareketli olur 🤗 bebeğinin bütün iç, dış organları taranacak sadece ultrason başka bir tahlil yok🌸
Nurr24 Normalde 20 . Haftadan sonra yapılır en uygun zamanı ise 22 haftalıkta doktor neden erken dedi anlayamadım yarım saat 40 dk kadar sürdü benim açlık tokluk önemli değil bebeğin hareket etmesi için bişeyler yersin o kadar
Sevcaninan Nurr24 tok gitsen daha iyi olur sanırım daha önce yaptıranlar genelde hep bişeyler yiyip gidin yanınızda da çikolata falan olsun demişti hep bebek hareket etmesi için
AycanAycan19 Sevcaninan bnde bakiyorum o aralar yaziyo ama bana 16 17 18 o ara gel dedi cinsiyetide soylermi aceba 😄
Sevcaninan AycanAycan19 söyler cinsiyetini zaten çoğu doktor detaylıyı bekliyor ama bizim ki ikili testte söylemişti erkek olduğunu ☺️
Babyy1S AycanAycan19 20den sonra yaptiriliyor diye biliyorum hem bebek o haftada biraz daha belirgin oluyor yüzü falan ben yarı aç gitmistim vişne suyu içtim birde poğaça yedim duruma göre hareket etmezse sonra güzelce karnimi doyururum dedim idrar kan tahlili vermedim cunku kendi doktorum yapmıyor radyolojiden randevu almistim
AycanAycan19 Sevcaninan insallah bakalim detaylida yanilma olabiliyomu kiz dese sonra degismw ihtimali ne aceba