Girlpowerbabe Fstkglsn perinatolog doçent Dr Zeki Şahinoğlu Bağdat caddesinde eğer Anadolu yakasındaysanız kesinlikle tavsiye ederim
Svdtrk Bakirkoy araştırma da yaptırdım gayet memnun kaldim. Perinatoloji doktoru. Inceledi acikladi anlatti olcum kagitlarini da verdi 30- 40 dk sürdü gayet guler yüzlü esprili de bir bayan
Fstkglsn Svdtrk hangi doktordu. Önce kadın doğum doktoruna görünmem gerekiyormuş. Sonra o bölüme yönlendiriyormuş. 19 haftalığım şuan. Bakırköy sadi konuk mu hastane adı
Svdtrk Fstkglsn evet canim sadi konuk kadin doguma muayene olman laizm o sana yesil alan acicak detayli irda yaptirmak istedigini soyle sistemden ayarlasin. Daha sonra mhrs yada 182 den perinatoloji doktoruna randevu alabilirsin 22 23. Haftaya kadar almis olursun o haftalar daha net oluyormus
HifaZehra34 Fstkglsn perinatolog asıl bölüm oraya gidin, ben bilemedim radyolojiye gittim siyah beyaz normal ultrasonda bakıldı.Kadın doğumcum perinatalog bakıyor detaylıya dedi ama bu da olur dedi sonuçları görünce
Tazeanne64 Fstkglsn Fstkglsn xanim ben uşakta yaşıyorum denizliye gittim yaptırmaya canim İstanbulu bilemiyorum canim
gmzcvk Fstkglsn merhaba, ozel klinikte perinatolog’a yaptirmistik, doktor ozellikle soylemisti cunku perinatolog olmasini.. uzmanlik alanlari farkli sonucta vardir bir bildikleri diye dusunduk bizde