Nrcnnn Kızlar bugün ne öğrendim hemen sizinle de paylaşmak istedim çünkü ben burda çok şey öğreniyorum üstümde emeğiniz çoook 😍 yeşil biberin bebeğe kilo aldırdığı günlük bir kaç tane yenmesi gerektiğini diyetisyenim söyledi 😘
Ebru555 Aaa ben kabızlık ıcın yıyodum hergun 3 tane ama bebegım de 18 gunde 450 grm almıs onada faydası varmıs demek 😅😅
gamzelinaz Ebru555 kabızlık için neler yapıyorsunuz? Ben 4 5 günde bir cıkıyorm bazen ve davul gibi geriliyorum. Bol su içmeye calısıyorum ama yok. İlaç almak da istemiyorum
Ebru555 gamzelinaz vala bende geldıgı an 1 hafta zorluyor ama yesıl bıber yiyorum 3 tane çig o bana ıyı gelıyo tabı bıde magnorm bunu ıcıyorım gunde 2 kere ama 1 haftayı buluyor etki etmesı bende
Eminecengilukuslu Nrcnnn bende muz süt kaşar peynir aldırır diye duymuştum akşam bir doktor canlı yayın yaptı iyi bir doktor aslında tıp kitaplarında bebeğe kilo aldıran bişey olmadığını söyledi ve herşeyin fazlası zarar dikkat edelim 🤗
gamzelinaz arelaslan siz mi yaptınız, hazır mı aldınız? Yas meyve burda bulmam cok zor, hatta kurusuni bile bulmam zor ama arastırayım sagolun
arelaslan gamzelinaz marketten aldım kayısılı meyve suyu. Annem zorla icirdi hemen anında faydası oldu inşallah sizdede bu şekilde olur