Goksen35 Esraoztemir Allahtan yaza denk gelmemis o zaman sukret bence canim 😊 ben nefes alamiyorum daha simdiden iki adim atsam ter icinde kaliyorum cok kotu 😊
Lilium Goksen35 evet ben de monurolü kullandım tek doz zaten bi de yanında 10 tane antibiyotik hap aldım geçti sonra. başlarda korkmuştum bebeğime bir zararı olur mu diye ama aslında ilaç almamak daha çok zarar veriyormuş bu durumlarda
Goksen35 Lilium Bana antibiyotik falan vermedi bakalim 9 gun sonra gidicem ne cikicak merak ediyorum insallah gecmistir tabi canim kullanmasak bebege daha vok zararli hastalik sonucta
YnSbL Karennn ayy cok sevindim cok şükür cnm . Bende yarn gidicem aksam 4 te randevum inşallah dedigin gibi kötü birsey cikmaz bende sana guzel haberler veririm inşallah . Tekrar gecmis olsun cnm
YnSbL Karennn canm bende göründüm doktorumuza sertlesmesi bu haftalarda normalmis karnimda dar olduğu icin ekstra sıkıntıli geciyor . Ama cok sukur bi sıkıntı yok 3 hafta sonra kontrolüm var tekrar .
YnSbL Karennn inşallah sagol canm zor geciyor ama sonucunda onlara kavusmak var biraz daha dayanicaz 🤗😇
Ebi YnSbL 34+4 oldum arada kasığımdan giriyo adet sancısı gibi kısa süreli oluyo bide bebeğim sık sık taş gibi kasılıyo ovalayarak yumuşatmaya çalışıyorum 😊 Normal doğum görünüyo ama çok korkuyorum ben Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah
YnSbL Ebi gecmis olsun aynen bizim minnakta öyle 🤗 ama ben göründüm doktora normalmis bu tarz şeyler sende korkutma kendini cnm ama kontrol olmanda da fazda var
Ebi YnSbL yok kasılmalardan korkmuyorum artık onların olması normal de ben doğumdan doğum sancısından korkuyorum nasıl çıkcak bu çocuk diyorum bazen eşime 😏😅 ağlayasım geliyo korkudan