Fundakarakaya Arkadaşlar sabah kalktığımdan beri sağ kasığıma sancı gibi ağrı giriyor uzun sürmüyor ama aralıklı devam ediyor normal midir acaba yüz üstü yatıyorum ondan olabilir mi 🤔
EceEgemen Fundakarakaya canım bnmde oluyo ara ara böyle sanırım rahim büyüdüğü için ordaki kaslar geriliyor normal diyordu İnternette
Bsmlh Fundakarakaya evet normalmiş bende aynı haftadan beri yasadım suan 15+4 doktor geçiyorsa korkma rahim büyüyor dedi
Fundakarakaya Bsmlh çok tşk ederim canım inşallah geçer benim de korktum bişe oluyor diye hiç olmamıştı çünkü
Bsmlh Fundakarakaya yok yok geçiyor şimdi benım Arada olmaya döndü eger cok şiddetli ise duş alın hemen etki ediyor
Fundakarakaya Bsmlh kötü bişe olur diye korkuyorum da ilk gebeliğim bilmiyorum o yüzden hala ara ara giriyor sancı yanıyor gibi oluyor normal yani demi doktora gitmeme gerek var mı acaba
Bsmlh Fundakarakaya yok canım uzunmu yani günde kaç sefer hemen geçiyormu peki bak gazla sıkışıyor olabılırsınde bır dene kendini sancın varken lavaboya git canım
Fundakarakaya Bsmlh bugün oldu sadece şimdi iyi gibi ama gaz değil eminim yanma hissi gibi sancı girip girip çıkıyordu
Bsmlh Fundakarakaya o bende de oldu yanma gibi salı gidicem haftaya sorudan enfeksiyon olurmu diye fenerlere bir kullanımlık şase verıyor
Latifealkn Benim sol kasığımda aynı şekilde aralıklı ağrılar oluyor hapşurunca dahi kasığım acıyor 13+5
Fundakarakaya Latifealkn internetten baktım da sürekli ve kanamalı olunca tehlike diyor diğer türlü normal yazıyor ama devam ederse gidicem ben hastaneye