eylem_ Hanımlar 38+5 olduk minik kelebeğimin hıçkırıklarını hissetmek çok güzel hissettiriyor, tik tak tik tak ☺️🥰 Ama artık doğsun istiyorum😊🙏 siz de durumlar ne
imren91 eylem_ Canım bebeğin bir tarafa toplanıp kasılıyor mu, biz 35. haftadayız dün sürekli oldum. Buraya da yazmıştım ben kasılmanın öyle bir şey olduğunu bilmiyordum 😊
Hazalveannesi eylem_ bencede doğur artık canım yaa nasıl dayaniyosunz Maasallah diyimde oğlumu 36. Haftada doğurdum şimdi 33+3 üm dayanamıyorum hareketlerim kısıtlandı iyice valla en geç 38 de aldircam sanırım.hıckiraga gelince benimkide bi başladımı bayağı uzun süruyo ama güzel oluyo😊ama tekmeleride çok hoş😍♥️🌸
eylem_ imren91 kasılıyor kasılmaz mı doktorum bunlar Doğuma hazırlık demişti ☺️ Oturunca uzanınca geçiyor. Şuan ara ara gelip giden kasılmalar var bakalım nasip herşey sağlıkla gelsinler bebişlermiz inşallah🙏😊
Serifeinc4 imren91 yaa ben hala kasılmanin ne olduğunu tam anlayamadım 38+3üz bebegim bi yere toplanması dediginiz bazen karnımın bi tarafı sert oluyo fakat can acıtıcı bisey değil bebek poposunu yaslamış gibi bi durum
eylem_ imren91 walla Doğum sancısı nasıl oluyor bende bilmiyorum yaşayarak tecrübe edeceğiz inşallah ☺️
eylem_ Hazalveannesi walla bence de artık doğurmalıyım ama kızım nasıl isterse öyle oluyor 😁 hareketleri hiç sormayın uzanmak kalkmak dönmek aşırı zormuş kolay bir hamilelik geçirdim ama son zamanlar zorlamadı değil. Sağlıkla gelsinler de bakalım normali bekleyeceğiz olmazsa duruma bakacağız ☺️
imren91 Serifeinc4 Aynı benim de öyle oluyor. O kasılmaymış işte. 10 dakikada 3 kez oluyorsa ve 40-50 saniye sürüyorsa doğum başlangıcı, daha kısa süreli ise yalancı sancıymış canım
Serifeinc4 imren91 aaa kasılma falan denilince ağrılı bisey olur diye düşünüp bebek büyüdü ya poposunu sırtını hissediyorum demek ki diye düsünüyodum 🤭 teşekkür ederim canım
Deletedmom417 eylem_ bende asla demem asla demem yeterki doğsun diyorum simdide ah keske biraz daha kalsaydı içimde diyorum🙈