Dimplesgirll tuzu bırak ve bir sürahi suyun içine limonu dörde böl salatalığı da iri iri parçala at içine. 5 saat dinlendikten sonra su ilave ede ede tüm gün iç. Yine suyun içine tarçın elma ve nane salatalık gibi farklı kombinasyonlar yapabilirsin. Önemli olan meyvelerin iyice yıkanıp kabuk ve çekirdekleriyle konulması..

Dimplesgirll ben 25. Haftama girdim şimdiden bile hafiften yüzük iz bırakmaya başlamıs önceden olmazdı şişmeye başlıyo heralde 🙄

Dimplesgirll

Dimplesgirll bu dönemde kan akışını yavaşlatmamak adına yüzük saat vs takmıyorum ben. Ödem olmasa bile gün içinde elimizi illa ki sallıyoruz, akşamına şişmiş oluyor.

Dimplesgirll ben 18 20 haftadan sonra yüzük falan takamadım . Bol su içmeme rağmen. Şimdi 35 haftalığım ve 36 numara olan ayaklarım artık 40 numara. Vücut meyilliyse önüne geçilmiyor maalesef ama suyu az içtiğim günlerde ayaklarımın ve ellerimin daha çok şiştiğini hissediyorum . Doktor da yapacak bir şey yok diyor

Dimplesgirll ay bende tuzlu zeytın cok yiyorum artık kesmem lazım sanirim 33+1 olduk bende suan kadar şişlik Yok sedece onun dişinda karnım felan cok catladı

Kızlar sizde burun kanaması felan varmı 2 gündür ara ara gün içinde 1 kereye mahsus burnum kanıyor

28 haftalığım bendede bi anda ödem oluştu. Ayaklarım ellerim çok şiş. Çok erken değilmi ya 😞

Dimplesgirll bıraz internetten baktım normalmış kan basıncı oluyormuş ara ara kanamasından sorun yok sürekli kanaması iyi degilmiş

Ben 29+4 günlüğüm ama benim neredeyse bi aydır ayaklarım çok şişiyor ellerim bacaklarım vucudumun heryerinin şiştiğini hissedebiliyorum sıcaklarda daha çok şişermiş ödemden dolayı inşallah doğumdan sonra bu kadar şiş kalmayız ya