Kızlar bu hafta yüzüklerim parmağıma olmadı vücudum ödem tutmaya başladı nasıl geçirebilirim
Ödem için çare
Dimplesgirll kaç haftaliksin
Dimplesgirll canım bende de basladı 35 haftalıgım alyansım olmuyo tektasım oluyo suan. Bana doktorum bol su icmemi önerdi günlük en az 2 litre
Tuzu hayatından çıkarıp bol bol su içmeliisinn
- Düzenlendi
Dimplesgirll tuzu bırak ve bir sürahi suyun içine limonu dörde böl salatalığı da iri iri parçala at içine. 5 saat dinlendikten sonra su ilave ede ede tüm gün iç. Yine suyun içine tarçın elma ve nane salatalık gibi farklı kombinasyonlar yapabilirsin. Önemli olan meyvelerin iyice yıkanıp kabuk ve çekirdekleriyle konulması..
deletedmom24 sağol canım yapıcam
HazalKele sağ
Deletedmom206 34 haftalık olduk tuzdan dolayı mı oluyor ya bende tuzlu tuzlu zeytinleri yiyordum sabahları
RabiaYamur aynen bende de 34 de başladı
Dimplesgirll ben 25. Haftama girdim şimdiden bile hafiften yüzük iz bırakmaya başlamıs önceden olmazdı şişmeye başlıyo heralde 🙄
HilalKo tuz dan oluyor diyolar cnm tuzu azalt
Dimplesgirll bu dönemde kan akışını yavaşlatmamak adına yüzük saat vs takmıyorum ben. Ödem olmasa bile gün içinde elimizi illa ki sallıyoruz, akşamına şişmiş oluyor.
Dimplesgirll ben 18 20 haftadan sonra yüzük falan takamadım . Bol su içmeme rağmen. Şimdi 35 haftalığım ve 36 numara olan ayaklarım artık 40 numara. Vücut meyilliyse önüne geçilmiyor maalesef ama suyu az içtiğim günlerde ayaklarımın ve ellerimin daha çok şiştiğini hissediyorum . Doktor da yapacak bir şey yok diyor
Dimplesgirll ay bende tuzlu zeytın cok yiyorum artık kesmem lazım sanirim 33+1 olduk bende suan kadar şişlik Yok sedece onun dişinda karnım felan cok catladı
Kızlar sizde burun kanaması felan varmı 2 gündür ara ara gün içinde 1 kereye mahsus burnum kanıyor
Dimplesgirll bol su içerek atabilirsin fazla tuzlu yeme Canım
28 haftalığım bendede bi anda ödem oluştu. Ayaklarım ellerim çok şiş. Çok erken değilmi ya 😞
Dimplesgirll tuz tüketmeyin bol su için ara öğünlerde salatalık yiyin arada limonlu su😘
Deletedmom206 canım benim burnumun kılcal damarları sanırım kanıyor sabah uyanıp burnumu temizlerken fark ediyorum canım basınçtan oluyor sanırım
Dimplesgirll bıraz internetten baktım normalmış kan basıncı oluyormuş ara ara kanamasından sorun yok sürekli kanaması iyi degilmiş
Ben 29+4 günlüğüm ama benim neredeyse bi aydır ayaklarım çok şişiyor ellerim bacaklarım vucudumun heryerinin şiştiğini hissedebiliyorum sıcaklarda daha çok şişermiş ödemden dolayı inşallah doğumdan sonra bu kadar şiş kalmayız ya