Dilara06 Hamilelikte limon yiyen kemiren vR mı??? Ben tuzlayıp tuzlayıp yiyorum resmenn 🙈🙈16 haftalık hamileym
Yldz3 Dilara06 canım fazlası zarar haberin olsun tuz ve limon tansiyon düşürücü ve yükseltici özelliklere sahipler üstelik tuz ödeme neden oluyor dikkatli ol
Ayseege6156 Dilara06 hamileliğimin ilk üç ayı limon yedim deli gibi millet bana bakıyordu hiç mi yüzün ekşimez nasıl yiyorsun diye 😅😅 o bana tatlı gibi geliyordu o an cinsiyetimiz erkek bu arada 27 haftalığız artık geçti o evre 😅
prensimgeliyor1 Dilara06 çok seviyorum ,çok yiyorum . Doktorum tuzdan uzak dur dedi … Ama öyle bir canım çekiyor ki ….
Morvi Dilara06 been 🙋 normalde öyle limon yemem ama hamileliğimin başından beri bildiğin kemiriyorum ve düşük tansiyonum var benim 🙄 elimde değil ya yiyemezsem aklım yiyemediğim limonda kalıyor 😅 35 haftalık oldum hala aynı, cinsiyet kız 😇
Oysul Ayseege6156 aynı benim gibi ben limon yerken bizimkilerin yüzü ekşirdi benim yerime hayretle bakarlardı bana. Tansiyon düşüklüğü sorunum olmasa kesin daha çok yerdim. Şimdi ben de 26 haftalık oldum hayatta yiyemem tekrar. Cinsiyetimiz erkek bizim de 😅😅
Ayseege6156 Dilara06 aslında 16 da net belli oluyor artık hele erkekse genelde 12 de bile belli ediyor kendini 😅 yani haftaya kesin sonuç alırsınız artık hayırlısıyla doğsunlar inşallah ❣️
Ayseege6156 Oysul bu durumu yaşayan bir çok hamile vardır sanırım 😅 bende tansiyon sorunu çok şükür olmadı olmaz da inşallah valla hep diyorum sağlıkla doğsunlar da ben hiç bişey istemem bütün herşeye razı geliyor insan bu durumda 🤲🏻❣️
semra_366 Ben de limonu çok yedim. Salata yaparken gözüm hep limondaydı. Tuzlaya tuzlaya yedim şişmedim ödem de olmadı. Cinsiyetimiz erkek
12345baby Ben başım ağrıdığı zaman yarım limonu sıkıp suyla karıştırıp içiyorum birazda uyuyunca geçiyor sizce doğru mu yapıyorum banada bilgi verir misiniz 18+3 haftalıgim Cinsiyetimiz erkek
Btlerva Dilara06 ilk bebeğimde bende öyleydim deli gibi yiyordum kilo kilo erik ve limon kızım oldu🤲🏻 Şuan ikinci gebeliğim ekşiyle pek aram yok tatlı yiyorum genellikle ikili taramamız vardı geçen hafta erkeğe benziyo dedi doktorumuz bakalım hayırlısı ☺️