M_R_E Scarlatina88 rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebeğini sana bağışlasın durumunuz nasıl şimdi
Sinemm35 Scarlatina88 27 den sonra geliyor diye biliyorum canım 27 haftalık doğum yapan biri yazmıştı inşallah seninde en yakın zamanda gelir sütün bebeğine şifa olur 🙏
Meflug Sinemm35 yanlış bilgi.16.haftada süt oluşmaya başlıyor. Ben 26 haftalık doğum yaptım geldi sütüm. 🙏
hsynryvs Scarlatina88 içimden geçenleri söylüyorum emin ol kızınla güzel günler seni bekliyor 😊 biz de oğlumla size dua ediyoruz 🙏 her gecenin ardından doğan güneş gibi bu sıkıntının ardından mutluluk gelecek… yeter ki inancını yitirme ve sabret… biz buralardayız ne zaman istersen destek olmaya hazırız ⚘
AygyulSina Scarlatina88 rabbim sag saglim kucağına akmayi nssip etsin cnm ben inaniyorum bebegine kavusucagina ve hic bir sey olmicagina
Scarlatina88 Burda bana destek olan butun herkese cok tesekkur ederim ama maalesef bebegimizi kaybettik. Hesabimi birsure kapaticam. Herkesten allah razi olsun. Umarim butun hamileler bebeklerine saglikla kavusurlar.
Meflug Scarlatina88 başınız sağolsun Allah tez zamanda sağlıkli bir evlat versin dualarımda olacaksın 🙏