Saliha6018 Kızlar beta değerim 184 dü 2 gün sonra 535 oldu şuan 2 gün daha geçti tekrar baktırmam gerekiyor mu kaç kez tekrarlanacak bu durum
ecembugra53 Saliha6018 canm daha süreklş baktırma a gerek Yok doktora gittiğinde muayene olduğunda o sana hersey söyler
anneadayiyim55 Saliha6018 bende bu sabah kan aldırdım sonucu bekliyorum akşam üstü belli olacakmış çok heyecanlıyımmmmmmm Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhhhhh
Hamileyim-mutluyum Saliha6018 Değerin güzel yükselmiş canım tekrar yaptırmaya gerek yok diye düşünüyorum
Rafby Bence sürekli baktirmana gerek yok. ben sadece ilk kan tahlilinde 286 çıktı bir hafta sonra gel dedi keseyi gördü 6. Haftada da kalp atışını duydu. Zaten seninki de yükselmiş kendini de bebeği de yorma tutunma aşamasında zaten dinlen bence
Saliha6018 Rafby peki bir hafta sonra gittiğinizde tekrar bakıyor mu aslında gitmek istemiyorum fakat dün çok yürüdüm aşırı bel ağrım oldu korktum bende ilk gebeliğin herkes yat dinlen diyor korkutuyorlar beni 😔
Rafby Saliha6018 yok bir hafta sonra da bakmadı hiç sadce keseyi gördü mü zaten sağlıklı gebelik mı değil mi anlıyor o yüzden gerek kalmıyor .zaten değeri çok çok düşük olanlara yaptiriyorlar
Rafby Saliha6018 Saliha6018 şuan çok yorma kendini ilk üç ay dikkatli olman lazım.benimde ilk gebeliğim çok korkuyordum bişey olacak diye çok şükür 4. Ayimiza girdik. Rahat ol sende elinden geldiğince
Saliha6018 Rafby ayy gerçekten mi hadi hayırlısı 🥰🥰 işte öyle de olmuyor ki yeni evlisin misafir gelip gidiyor temizlik derken mecbur yapacak kimse yok bi kaç gün yatayım en iyisi ☺️
Saliha6018 ecembugra53 çok sağol canım eşim öyle mutlu ki korkuyorum birşey olursa hevesi kırılır diye
ecembugra53 Saliha6018 korkma canım bol dua et 😊 bak hayatın daha güzel olucak 😊 evin şenlenecek bak ben de doğurdum suan da ayağım da sallıyorum öyle izliyorum meleğimi 😊❤️ Cok güzel bi duygu hep sonunu düşün kavusacagın günü düşün pozitif ol
Saliha6018 ecembugra53 yaaa maşallah Allah bağışlasın🙏🥰🥰 bende öyle çok istiyorum ki olmuyordu bi anda öğrendim ki hamileyim bakalım haftaya pazartesi gidicem kese görünsün kalp atışını duyayım içim rahat edecek ☺️🙏
Saliha6018 anneadayiyim55 yaaa nerde verdin keşke acilde verseydin hemen çıkıyor 1 saatte ben öyle yapmıştım birde günün geçti mi ☺️ Hadi hayırlısı olsun canım ya 🙏
ecembugra53 Saliha6018 saol canım 🥰😊 Allah razı olsun Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş sana 😍 olmayanlarada tez vakitte versin inş canım ❤️🙂😊🤲🏻
anneadayiyim55 Saliha6018 eve yakın sağlık ocagında verme durumun da kaldım canım adetim 2 gün gecikti planlı zaten istiyoruz 1 yıldır olmuyordu hiç daha önce hamile kalmadım bakalım nasipse inşallah bu ay gebeyimdir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sizi de tebrik ederimm
Saliha6018 anneadayiyim55 yaaa hadi hayırlısı bakalım bende adet günüm sen 4 gün önce evde test yaptım çıktı adetten 2 gün önce de kan verdim 184 çıktı bakalım senin çıkar inşallah ya haber edersin canım 🙏