Tam 39+4 te covid 19 olduğumu öğrendim ama ben gayet iyi ve sağlıklıydim. Neyse kontrole gitti bı parmak acikligin gerisi normal dedi eve geldim nisanim da geldi neyse 3 gün sonra gittim 1 cm gerisi normal dedi 3 gün sonra tekrar çağırdı ama benim kızım dayanamadı😂 29 Kasım’da tam 40+2 de sabah saatlerinde sancım vardı adet olucakmisim gibi ama ben usuttum sanıyordum çünkü çok gaz çıkarıyordum butun gece sabaha kadar 🙈 neyse 12.30 gibi tuvalete bı kalktım adet oldum sandım çamaşırın ve klozet kandı ve benim sancılarım vardı anlamıştım tekrar geldim acile evet sancın var kanama nişan kanaması açıklığın 1 den fazla istediğini yapabilirsin eve ya da burds dedi ben evi tercih ettim eve gittim mide bulantım hiç bişey yiyemedim bı bardak meyve suyu içtim sadece saat 14.00 di sıcak duşa girdim karnıma tuttum sancılarıma cok iyi geldi çıktım secde pozisyonu yaptım pilateste oturdum az az çünkü sancılarım 3 dakikada bir geliyordu neyse tekrar duşa girdim artık yorgunluktan uyuyakaliyordum suyun altında eşim dayanamayıp gidelim dedi gittik beni direk yatırdılar 3cm olmuştu saat 18.00da . Ondan sonrası kıyamet acı eşiğim yüksek normalde ama beni direk nstye bağladılar bi 2 saat bide pozitif olduğum için odada tek başımayım hemşire bağlayıp direk çıkti odadan neyse 20.00 a kadar sancılarımi dualarla karşıladım bı sekilde ama ondan sonrası yok saat 21.00 da alttan muayene etti 4 dedi saat 22 oldu 23 oldu ama ben ne isyanlar ediyorum hemşireleri ne tehditler ediyorum beni sezeryan alın ya da ben özele gitcem diye ama pozitif olduğum için hiç bi ozel kabul etmiyordu. Daha çok sinirlendim ayaktayım yürüyorum eğilip comeliuorum ama yok ağrılarım canımdan can aliyodu resmen. Hemşire zaten çok gelmedi odaya ama ben her bagirdigina boğazının yirtildigini hisettttim herhangi bi durum olur sezeryan olur diye su da icme diyolardi ama bir yudumda olsa 4 sancimda falan içiyodum. Neyse saat 23.30 gibi çömelip sancı çekerken idrarimi yaptım bezini değiştirip tekrar yatağa çıktım tam gece 12de öyle bir su geliyo ki anltamam sıcacık yumusacicik akiyo resmen raahtliyosunuz bağırdım suyum geldi diye doktor geldi alttan muayene edicek sanarken meğer benim acilmalarim coktaaaan olmuş doğumu başlatıyorum dedi çok fena baya ugrasti ikin dedi bağırdım hayır ikin diyince olanca gücümle ikindim yetmiyo getiremeyen yetiremiuo ben öyle çok ikindim ki sayısını hatırlamıyorum. Tabi o acı o sancı hop diye gidiveriyo diyolar bende öyle bişey olmadı gözümü açmadan çocuğumun çıktığını hissedemicem karnıma baktım.inmis sadece eşinin çıkarmasını hissettim . Pozitif olduğum için bebeği bana vermeden göstermeden direk kuveze çıkardılar kakasını yapmış ve yemiş hala göremedim bilgi alamadım delirmek uzereyim. Evet çocuk cikiyo eş cikiyo dikişler atiliyo adam o rahmin toparlanmasida yine şiddetli bı adet ağrısı oluyo ama ağrı kesici verdikleri anda geciyo. Hasta bezi ya da depend kesinlikle öneriyorum. Çok çok uzun oldu hakkinizi helal edin sorularınızı cevaplayabilir 😘😘😘