Alpereninannesi TueNurelik enfeksiyon ve mantardan oluyo o yesil akinti.bebegine bisey olmamistir Allahin izniyle korkma
MelikeAkyzeliker TueNurelik bebegine zarar vermez korkma bendede oluyordu bol su iç arkadaşın dediği gibi günlük değiştir çamaşırını bekletme
HazalKele Bol bol su iç iç çamaşırını ütüleyerek giy ve günde 3 kez değiştir. Mutlaka doktoruna anlat bu şikayetini
TueNurelik MelikeAkyzeliker internette amniyon sıvısı olabilir çocuk susuz kalır falan demişler çok korktum
HazalKele TueNurelik bişey demem yanlış olur col üzgünüm aydınlatmak isterdim fakat bunlar önemli konular muayeneniz ne zaman?
MelikeAkyzeliker TueNurelik bebekle alakali bir sıkıntı olsa illaki bir belirtisi olur canim koyu renkte akinti veya şiddetli ağrı gibi bende çok yaşadım o akıntıyı belki enfeksiyon olabilir çamaşırınızi sık değiştirmiyorsaniz takip edin her lavaboya girdiğiniz zaman mı geliyor
TueNurelik MelikeAkyzeliker ilk defa bugün geldi şimdi gittim yoktu iç çamaşırı değişikliğini yapcam sık sık ama kötü bi gece oldu benim için
HazalKele Bende idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim doktorum bi ilaç verdi bide suyu cogaltıp iç çamaşırımı düzenli değişmiştim ama yeşil renkte değildi . Bi doktora ptesi git bence bekletme enfeksiyonsa da hemen tedavi edilse iyi olur