Meree Merhaba herkese bu ayın basında 11 haftalık bebegımın 9. Haftasında kalbinin durdugunu ogrendık ve düşürdük. En erken hamile kalmam ne zaman sonra mümkün olur yine bu ay içinde hamile klma şansım var mı bilginiz varsa yardımcı olun
afrasil Meree benim arkadaşım ayni durumu yaşadı sadece 1 adet dönemi gördü hamile olduğunu öğrendi ama klomen kullanmıştı o ay
Kbbb Meree bende aynı şeyi yaşadım ilk baslarda cok istedim ama bunun sebebini araştırmanızı öneririm kan pıhtılaşma testi gibi. En azından önlem alabilirsiniz
Seda5892 Meree bana doktor 1 adet dönemi korun için temizlensin sonra korunmayı bırak demişti canım. İlk adetten sonra da hamile kalmıştım
Meree Kbbb doktorum adetin bitince gel dedi ama adet olana kadar korunun demedi yani biraz sabırsız davranıyorum sanırım ☺️
Basak0503 Elifaysu kuzum. O hamileliğin sağlıklı ilerledi mi acaba . Birde düşüğü kaç gün içinde attınız içinizden
Serifeinc4 Meree bende 7 haftalık bir düşük yaptım patoloji sonucundan sonra 2 adet dönemi geçirdim 3. Adet dönemimde 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ama illa hemen bebek olsun diye şartlamadım kendimi Rabbim nasip etti çok şükür inşaAllah hayırlısı ile sizede nasip olur
Meree Burcu3506 mikrop kapabilir dedi doğal yolla düşürttürdük ben yurtdısında yasıyorum burda cok zor bir durum olmadıkca kürtaja almıyorlarmış