simaymasalim mom6565 devlette de yapılıyor detaylı ultrason özele göre daha düşük ücretle yapılıyor diye biliyorum
simaymasalim Yenianne001 ben 16da hissetmeye başlamıştım ilk bebeğim herkes daha geç hissedersin dedi ama ben hissetmiştim şuanda daha net hissediyorum sanırım kişisel olarak değişiyor ya herkes aynı hissedemiyor 😊
Yenianne001 simaymasalim olabilir canım ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Ara sıra bir şeyler oluyor ama sanırım bağırsak hareketi, gaz sıkışması diyip duruyorum
mom6565 simaymasalim hiç bilgim yok bu konuda peki devlette yaptırmak istediğimde hangi bölüme randevu almam lazım birde belli bir haftası var mı detayliya girmek için yoksa istediğimiz zamn girebilir miyiz.
simaymasalim mom6565 devlette gittiğin bir doktor varsa o öneriyor sana ben hem özele hem de geçen ay ilk defa devletse bir doktora gittim perinatolog bir doktor ismi verdi randevu alın 20. Haftadan sonra dedi ama ben detaylı ultrason yaptırmayı düşünmediğim için almadim
kader_akgun Entm_18 gebelikten önceki kiloyla alakaliymis canım biraz da mesela benim hiç göbeğim iç yağım vs yoktu ben 17.haftada hissetmeye başladık şimdi 32.haftadayiz hiç merak etme zamanla içerde halay çekiyorlar 😆
simaymasalim kader_akgun ay ama gebelik öncesi benim göbeğim vardı iç yagimda vardır büyük ihtimalle kiloluyum biraz ama ben 15 16. Haftamda hissetmeye başlamıştım 🙈
CigdemSenol simaymasalim Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🙏 Cok alakasiz bir sey sorucam izninle. Ben bir turluburaya fotograf yukleyemiyorum. Tarif edebilir misiniz bana lutfen. Nerde yanlis yapiyorum
simaymasalim CigdemSenol amin inşallah 🙏🏻 img resim yükle diye googlede arayın ilk linke tıklayin orada tarif ediyor size resimi seçip yükleye tıklayın acılan sayfada aşağı doğru inin resim link yazan yeri kopyalayıp buraya yapistirin ben böyle yapıyorum
kader_akgun simaymasalim bilemedim bende 17 de hissettim çok güzel bir his Rabb’im herkese nasip etsin hoş şimdi uçuruyor hanımefendi ama 🥰
Amed2121 150_gelartik aynen bende özele gidiyorum benim doktorum hiç böyle göstermedi bana siyah beyaz ne olduğu belli değil
simaymasalim Amed2121 özeldeki cihazlar daha kaliteli olduğu için net ve kaliteli ultrason resimleri veriliyor genelde ama sizin neden böyle değil acaba bilemiyorum🤔
Amed2121 simaymasalim 19 haftalık oldum henüz hiç doktorum böyle göstermedi bana dedim bu defa gitsem kendim soyliyeyim. Bu görüntüye ne diyiliyor ?