150_gelartik simaymasalim 😘😘😘ya bu görüntüleri nasıl aliyorsunuz ben özele de gidiyorum devlete de hic biri bu sekil bi görüntü vermedi 🤔
simaymasalim 150_gelartik devletteki ult. Cihazları igreenncc ya neresi nerde nasıl hiç belli değil özeldeki doktorumun verdiği ult resmi bu canim
Amed2121 150_gelartik aynen bende özele gidiyorum benim doktorum hiç böyle göstermedi bana siyah beyaz ne olduğu belli değil
simaymasalim 150_gelartik bazen uygulamada ilk 2 gün başka bir meyve veya sebze yazıyor 3. Gün başka bir şey yazıyor onun için patlıcan mi diye sordum🙈
ikibebeliana simaymasalim sen doğum yapıncaya kadar 5 olur 🙄 şehir hast bana çok uzak oraya gidinceye kadar 10 kere doğururum galiba 😂😂
simaymasalim ikibebeliana bana çok yakın şehir hastanesi ama sezaryen istiyorum ben devlettede isteğe göre yapılmıyor 🥺
simaymasalim ikibebeliana kalp ameliyati oldum 4 yaşında şuanda kusmalarimda bile kalp sıkışıklığı yaşıyorum biraz hızlı yürüdüğüm zaman kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor nefes nefese kalıyorum riske atmak istemiyorum hem kendimi hem bebeğimi 🥺
Asilb Bende 21.haftadayım detaylıya iki gün önce girdim. Benim minnak kendini bagağı gizledi yüzünü göstermemek için elinden geleni yaptı😀
Asilb simaymasalim kafayı en dive sokmuş bir saat uğraştık çıkmadı😀 çikolata yedim dolaştım su içtim dürttük ettik yok😀 tam çıktı elini yüzüne koyuyo kordonu tutuyo yüzünde
gulsah_alp simaymasalim allah bağışlasın canım bende 22 . Haftadayım da 3 gündür bacaklarımda aşırı derecede ağrı sızlama oluyo karnıma vuruyo sizde de var mı acaba kilo alıyorum karnım büyük benim baskıdan olabilir mi ?😔
simaymasalim gulsah_alp benimde karnım baya büyük bacaklarda ağrı sızı yok ama daralmayasın başladı oturdugum yerden kalkamıyorum koltuğa gömülüyorum karnım taş gibi oluyor ağırlık var gibi sürekli üstümde 🙈
gulsah_alp simaymasalim ay ben çok yemek yiyince daralma geliyorda🤭 son 3 gündür bacaklarımda aşırı derecede ağrı sızlama oluyo ağlayacak duruma geliyorum🥺 nerdeyse afedersin adet sancısı gibi bi sancı bacaklarımda😕