Prensm Kızlar aranız nasıl nescafeyle etrafımdan zararlı falan diye çok söyleyen oluyor sizler ne düşünüyorsunuz içiyormusunuz🤔
Dsa Prensm nescafeyi doktorum kafeinsiz de önermedi işlenmiş gıda olduğu için... kafein bebeğe geçiyormuş ve sıvı alımını azaltıyormuş. Günde bir tane Türk kahvesi içiyorum. Birde çok açık çay
Alinmavi Prensm nescafeyi tamamen biraktim malum kafein bebegin beslenmesine engel olan bi madde. Turk kahvesi iciyorum zaman zaman ama kafein cok az diye.Doktor bana ilk hamile kaldigimda da bir bardagi gecme demisti, rahat bi doktor benimki pek kistirmadi biseyden bazi doktorlar tamamen yasakliyormus, yuksek miktarda kafein dusuk kilolu dogum sebebi olabiliyormus
KardelenAnnesi Kafeinsiz kahve alın nescafenin ben hep ondan içtim içmek istedigim zaman diger kahvelerde kafein var cunku hele hazırlarda😕
Dsa KardelenAnnesi ilk gebe kaldığımda doktoruma ilk sorduğum sor kafeinsiz nkahve içebilirmiyim diye sormuştum. İşlenmiş gıda olduğu için hayır içemezsin demişti.
Kaju Vallahi hergun turk kahvesi iciyorum. Onceden de cok icerdim simdi 1 tane 2 tane max. Hic bir sorun olmuyor. Eskiden beri Alisiksaniz etkileyecegini dusunmuyorum. Geri kalan besinlere dikkat ederseniz dokunmaz bence. Bana dr um gunde 1 tane onerdi.
Prensm Kaju Bende şimdiye kadar canımın istediği hiçbirşeyi yememezlik yapmadım zaten abartmıyorum ama yiyorum 👍☺
Kaju Prensm ne biliyim genel olarak saglikli beslendikten sonra biraz fazla pimpirik yapiyoruz gibi gelio bana. Herseyin azi karar bencede😬
muhasebecianne Prensm aynen bende herseyden yedim ancak nescafe konusunda titizim hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hic içmedim türk kahvesi içiyorum
Burcu1234 Sabahları sütlü nescafe inanılmaz midemi rahatlarıyor,önceden hiç sevmeZdim türk kahvesi içerdim,ama bulantı kusmam şiddetli nescafe iyi geliyor içiyorum neredeyse her gün😞Doktorumda kesinlikle içme demedi başka kafeinli şeyler tüketme dedi.
Prensm Burcu1234 Bulantı için bence başka çözüm bul canm bide hergün tüketiyorsun biraz azalt bence 😌
Nurglnsal Günde bir kez türk kahvesi içiyorum ama nescafeyle aram iyi değil günde biri geçmeyin diyor doktorlar
Asen Nescafe normalde bile zararlı, işlenmiş, rafine, sanayi işi, filtre ya da Türk kahvesi için bari