Minikaninannesi İlk gebeliğim oraya gitmeyi istiyorum acaba giden ve yakın zamanda doğum yapan anneler varsa yardımcı olabilirler mi ? Tavsiye eder misiniz ?
Hemsiremom Ben orda çalışıyorum ve orda bi doktora rica ettim uzman o bakıyor bana.ilk doğumum da orda oldu yine başka bi doktor takip etti sağ olsun
Minikaninannesi Hemsiremom randevu almak zordu diyorlar canım yarın sabah arayarak randevu almaya çalışacağım birde birşey daaha sorabilir miyim ilerleyen zamanda doktor ile görüsup ücretli takip ediyor mu özel secebiliniyor mu
Hemsiremom Minikaninannesi poliklinikte özel diye bi şey yok.özel muayene hocaların olur ama onlar da gebe takip etmiyor artık
00512 Sevmek3 31. Haftada kontrolüm var kacıncı haftan sonra kontrolleri sıklastırıyorlar acaba kac haftada bir gidiyosunuz
Minikaninannesi Hanife_ikranuR bende randevu alabildik zar zor bende gideceğim inşallah bakalım iyi çıkar doktorlarda iyi olurlar ☺️
Hanife_ikranuR Minikaninannesi polikinlikteki doktorlar biraz ilgisiz olabiliyo ama doğuma çıktığında çok ilgililer odaları da temiz herkes anlayışlı yani iyiydi
Sevmek3 Minikaninannesi evet tutulabiliyor diye biliyorum ama pandemiden dolayı bi değişiklik var mı bilmiyorum.
Sevmek3 Minikaninannesi evet bu bebeğimde başladım oraya. Daha öncesi için bi bilgim yok. Ama sezeryan doğumdada refakatçi almayacaklarmış ye bi söylenti var, üzülüyorum bu yüzden
Minikaninannesi Sevmek3 inşallah öyle bir durum olmaz canım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Sedaa06_ Sevmek3 canım bende tip fakültesine gidiyorum en son muayenemde sormuştum sezaryen doğumda yanında refakatçi olduğunu söylediler banada. Sadece erkek alınmıyor denildi.
Minikaninannesi Sedaa06_ anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için ☺️🌸 siz memnun musunuz hastaneden doktorlardan
Sedaa06_ Minikaninannesi ilk dogumumda çok çok memnundum. Doğum öncesi ve sonrası çok güzel ilgilendiler aynı şeyi düşünerek bu gebeligimde de geldim maalesef çok memnun değilim 🙄 34 haftalık olduk daha çocuğumun boyunu kilosunu bu doktorlardan duyamadım 😀