Oznuryunus Bilmiyorum sizinde öyle mi ama benim günde belki yarım saat falan hissetmedigim oluyordur sürekli hareket halinde doktor bile diyo ne kadar hareketli diye karnim fazlabüyümedi ama hareketlerinden yırtıldı hep benim gibi olan var mı 34+4 um.bu arada
Betim Oznuryunus benim oğlum da öyleydi ultrasonda inen hep hareketliydi doğdu hala öyle 😬bu kez de çocuk doktorumuz diyor ne kadar hareketli diye 🤗
Rmeysa_1661 Oznuryunus benim de öyle sürekli titretiyor ayağını taa belimden çıkarıyor 30 haftalık olduk 😂 doktorum bunun çok iyi birşey olduğunu bebeğin yeterli oksijeni aldığını plesentanın iyi görev yaptığını söylemişti
HandeLA Benimde aynı durduğu yerde durmuyor 🙈😅 her doktora gidişimizde çok gülüyoruz çünkü hareketinden bir görüntü alınamıyor
Oznuryunus Rmeysa_1661 aynn canım bende sordum hareket etmezse kork demişti ama benim doğum pozisyonu almış kafası aşağıdaymis kasıklarımda kafasını midemde de ayaklarını hissediyorum nefesimi kesiyor 😔
Gzd_ondr Oznuryunus haftamız günümüz aynı benim kızımda bi yerinde durmuyor doktorum dedi çok hareketli bişy olacak diye baş aşağı ayaklarını bi dayıyor nefesim kesiliyor bazen bol bol dinleniyorum uyku sıfır zaten özellikle geceleri benim kızımın enerjisi tavan yapıyor 😊😊🥴
Rmeysa_1661 Oznuryunus olsun canım alsın korkma mideye baskı yanma da yapar ilk oğlumda çok çektim valla sürekli ayaklarıyla teper durur seni 🤭 sabret annesi az kalmış çıkınca ısırırsın minnoş ayacıklarını 🤭🤭
Oznuryunus Gzd_ondr aynn ikimizde aynıyız o zmn 🥰 gece benim gündüz gibi gündüz yatıyorum işte ne kadar uyursan böyle oturuyorum
Oznuryunus Gzd_ondr olmaz mı 😔 gece uyuyamıyorum ki hiç o kadar hareketli ki sağa dönsem tepik atıyor sağa döndüğüm taraf igneleniyor sanki sola dönüyorum aynı şekilde sırt üstü yatamıyorum zaten mide yanması ve lavabo derken sabah oluyor 🤦
Gzd_ondr Oznuryunus az kaldı 30. Haftadan sonrası hızlı geçti gibi bana iyi olsunlarda biz uykusuz da kalırız. Benim kızda sağa dönünce o tarafla uğraşıyor sola dönmem beş dakika zaten 🤣 tam dönüp rahat bi nefes alıcam derken o tarafla uğraşmaya başlıyor doktor da diyor hareketli geceler sizi bekliyor 🤣🥴
Oznuryunus Rmeysa_1661 yaşım küçük biraz da hamilelik bünyeme ağır geldi zaten zayıf bir insandım hala öyleyim inşallah sağ salim kucağımıza alırız. ❤️🥰
Rmeysa_1661 Oznuryunus kaç yaşındasın 😊 ilk gebelikte alışmak biraz zor oluyor evet bende 20 yaşında anne oldum 😊