Zzsm Merhabalar yumurtlama günlerini değerlendiriyorum bir iki saat uzanıp ayaklarım yarım saat havada sonrada duş alıyorum sizler nasıl yapıyorsunuz acaba
Duygus97 Zzsm doktorum bana bir gün sonra banyo yap demişti o şekilde denemiştim ben öyle gezmek biraz sıkıntı ama bebek için mecbur bekliyordum 🙂 sadece ilişki sonrası değil aksamları uzanırken de ayaklarını yüksek tut ben faydasını gördüm canım
Baobap Zzsm hiç öyle şeylere gerek yok. Araştırabilirsiniz. İlişki sonrası yatıp beklemenin hiç bir anlamı yok. Ben direk kalkıp duşa gidiyordum.
afrasil Zzsm yani gebe kalamayanlar için doğru , ayaklari kaldrmadan da denedim , yüzüstü de denedim . 🤦♀️
Durucukkkk Duygus97 bende ilk zamanlar yatıyordum saatlerce sabahta banyo yapıyordum ama ise hiç yaramadı. Doktorlar ayağı havaya dikmenin saatlerce yatmanın bı anlami olmadığını söylüyor. 5 dakika uzanmak yeterliymis.
Eses25 İnstagram’da bir gebenin günlüğü sayfasi var orda etkili bır pozisyon paylasmışlardi onu bulup deneyeblirsn yüz üstü bir pozisyondu
izmirlihatice Kesinlikle doktor yarim saat yeterli dedi ben hep o aksam yatar uyur sabah dus alrim bu ay ovulasyon yapiyorum yapan var mi 🤔
Duygus97 Durucukkkk ben çatlama iğnesi olduğum ay doktor bana bunları önermişti o ay bir şey olmadı 3 ay sonrasında kendiliğinden oldu hiçte öyle saatlerce yatmamıştım dediğiniz gibi belki de Bi işe yaramıyor ama işte insan Bi umut elimden geleni yapayım istiyor
Piremses0 Zzsm bende altıma yastık koyuyorum 2 saat öle durup sonra yastığı çıkarıyorum uyuyorum sabah da duş 🙈
Suna11 izmirlihatice 14. Gün bugün 12. gün yumurtlamayı gördüm dün çatladı sanırım ama takip etmeye devam ediyorum şimdilik. Senin kaçıncı gün canım gördün mü yumurtlamayı?