Maryammi1 Merhaba kizlar. 34+5gunluk hamileyim. 2-3 gundur bwbegim sanki sag kaburgamin arasinda geziyor. Hatta kaburgamin sesi bile geliyor o elini falan oraya sokunca. Cok agri veriyorr siz boyle sorun yasadinizmi??
Deletedmom95 Maryammi1 büyüyor ve yerine sığarmıyor çok normal 😅🤭 benimki de ayaklarını koyup ittiriyor kendini çok acıyo 🙈
Ebru9120 Maryammi1 evet benimki de ayağını uzatiyordu o tarafa 😁 doğum kanalına indikce rahatlarsın bir süre öyle devam etti şu an yok birşey 39 haftayim :)
Sibelglgakn Maryammi1 34 + 3 bende sanırım kordonla oynuyor benim ki bide sag kalça kemiği sol kalça kemiği ya yaslaniyor yada elini uzatıyor kemigimle oynuyor:((
Maryammi1 Deletedmom95 ya cok aci veriyo gercekden yarim saat once kaburgamin arasina girib chikti hemen hala agriyo dushun
Eylullllllllll21- Bizde 25 haftaligiz bir hafta önce kolumu koltuğa dayamıştım telefona bakıyordum öyle bi tekme attiki sağ kaburgama yerimden zıpladım kızım 4 yaşında gülüyordu ne oldu anne nie zıpladın dedi ya bide dalmıştım, korktum baya
Maryammi1 Eylullllllllll21- benim bebegim baya sakin aslinda hich oyle aciracak rahataiz edicek kadar tekme atmadi. 2gundur ara ara kaburgam agriyor baya sesi geliyo kaburgama girib chikonca cok qarib😂😂
Eylullllllllll21- Maryammi1 ay valla öyle birşey yasadm tekmemiydi neydi anlamadm ilk cocugum çok hareketliydi ama asla kaburgalarımı acıtmadı bunda kaşıklarım da agiriyor baya 😂 sizin az kalmış doğuma ne güzel 😊